9,1
735 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Van Leeuwen

9,1

735 beoordelingen

Filter

Als dit geen 10 is kom hier al ruim 25 jaar. Na verhuizing zelfs nog trouw van den Helder naar Waddinxveen.

Anoniem
20-08-2014

Nette zaak, er wordt altijd naar een juiste oplossing gezocht.

Anoniem
12-08-2014

Werkt netjes volgens de afspraken, duidelijkheid over uit te voeren werkzaamheden, klantvriendelijkheid. Auto altijd keurig terug na onderhoudsbeurt in garage.

Anoniem
12-08-2014

tevreden

P.g.de jong (Gouda)
12-08-2014

Bijzonder vriendelijk personeel met oog voor de klant en zeer goede service.

E. Stavleu
11-08-2014

Gewoon een prima garage, aardige en vakbekwame mensen. Goede sfeer

Anoniem
11-08-2014

de afspraken worden correct uitgevoerd.

Anoniem
05-08-2014

Klantvriendelijk en komt afspraken na.

Anoniem
31-07-2014

Behulpzaam en zelfs na ruim 2 jaar wist de verkoper nog welke auto we hiervoor hadden gehad en wat we nu reden...

Anoniem
30-07-2014

Toyota van Leeuwen is uitstekende garage. Over alles zeer tevreden, alleen, ook al heeft kwaliteit z'n prijs, prijstechnisch mag deze best wat concurerender zijn (dealer heeft ook best wel dure uitstraling); overigens: het totaalbeeld voor mij zeker reden om er steeds trouw de onderhoudsbeurten te blijven doen (maar een familielid, die ik met sucees ook een Toyota heb 'aangesmeerd', vindt Van Leeuwen te duur, zodat die z'n beurten bij een vakgarage laat doen).

Anoniem
30-07-2014

De zeer prettige persoonlijke begeleiding

Walther Donk (Gouda)
29-07-2014

de dealer herkend mij als (bekende)klant. Ik wordt netjes te woord gestaan.

Anoniem
29-07-2014

in 40 jaar als klant ben je er één van hen geworden, je wordt behandeld als een heel goede vriend.

P.Coomans (Schoonhoven)
29-07-2014

Fijne garage! De klant is hier echt koning!

Mevrouw Kalkman (Nieuwerkerk aan den Ijssel)
24-07-2014

Omdat ik zeer tevreden ben

Anoniem
23-07-2014

Goede service, vriendelijk en behulpzaam

Wh Kolkman (Gouda)
22-07-2014

tot volle tevredenheid

Anoniem
22-07-2014

Goede service, klantvriendelijkheid, zeer betrouwbaar

Anoniem
17-07-2014

de totale uitstraling van het bedrijf. Mooie garage, vriendelijk personeel en goede service

Anoniem
17-07-2014

een goede klantgerichtheid. Mijn ervaring is altijd een goed overleg met de klant.

Anoniem
17-07-2014

deskundig en goede service

Anoniem
16-07-2014

Goede service / prettige mensen / goede kwaliteit

Cees Vermeulen (Moordrecht)
16-07-2014

Goede behandeling en service

Anoniem
16-07-2014

Het merk Toyota bevalt me heel goed. Ik ben heel tevreden over mijn Toyotadealer. Ik heb prettig contact met de mensen van de verkoop, de receptie en de werkplaats. De auto wordt goed onderhouden en doet het altijd.

Anoniem
10-07-2014

Top dealer met top service.

Anoniem
08-07-2014

Buitengewoon plezierige en vertrouwenwekkende contacten. Hoewel ik slechts één keer per jaar contact heb is mijn ervaring steeds onverminderd positief.

Dhr. P. van Boven (Gouda)
08-07-2014

Klantvriendelijk, servicegericht.

Anoniem
08-07-2014

Betrouwbaarheid en prima service.

Erik (Gouda)
08-07-2014

Sinds ongeveer 25 jaar (en 10 auto's verder) goede service + persoonlijke aandacht.

Dhr. E. Wijker (Gouda)
08-07-2014

correct, professioneel, meedenkend, op tijd

Anoniem
08-07-2014