9,1
720 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Van Leeuwen

9,1

720 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

altijd veel oog voor de klant

Anoniem
14-10-2014

Flexibel in afspraken maken, herstellen zaken onder garantie

Anoniem
08-10-2014

Zaken goed geregeld. Duidelijke info en vriendelijk personeel

Anoniem
08-10-2014

ik vind dat ze afspraken na komen wat er gesproken is.

Targal Y (Rotterdam)
08-10-2014

Goede benadering, geen opdringend gevoel

w.j. l went (waddinxveen)
03-10-2014

Ze zijn klantvriendelijk en de werkzaamheden zijn naar mijn mening in de zeven jaar dat ik er komt altijd naar behoren uitgevoerd. en ook belangrijk er is altijd vervangend vervoer.

Rehorst (Moordrecht.)
01-10-2014

de mensen van de balie en werkplaats benaderen mij op een vriendelijke manier en geven de indruk verstand van zaken te hebben mijn auto wordt naar volle tevredenheid onderhouden

Dhr. N. Bleichrodt (Gouda)
01-10-2014

vriendelijke medewerkers, goede communicatie.

Anoniem
30-09-2014

prettig contact met verkoop en werkplaats

Anoniem
30-09-2014

U vraagt een cijfer te geven. Een 8 is heel goed en zo waardeer ik deze dealer met alles erop en eraan. Ik vind dit een gemiddelde waardering voor alle afdelingen van dit autobedrijf.

H.J. Olde Heuvelt (Oudewater)
29-09-2014

al jaren klant tot volle tevredenheid

dick van nierop (Hazerswoude-dorp)
24-09-2014

Vanaf het begin heb ik zeer positieve ervaringen met deze dealer.

Yvonne van Dijk (Capeele)
24-09-2014

Als ik geen goed gevoel had gehad bij dit bedrijf had ik er ook nooit een auto gekocht. In bijna alle gevallen wordt de auto dan ook onderhouden waar deze is gekocht, ook al moet er wat extrá km,s voor afgelegd worden. Tot nu toe (pas sinds aug 2013 klant) maakt dit bedrijf de verwachting waar.

Anthony Olthoff (Delft)
24-09-2014

uitstekende en gedegen service met geweldig opgeleid en charmant personeel

w h a de heer (voorburg)
23-09-2014

Goede service.

marjolein (waddinxveen)
23-09-2014

goede service; goede reparatieafspraken

Anoniem
23-09-2014

ik ben tevreden,omdat ik netjes geholpen ben en ook de service prima is, zoals het mij wegbrengen naar een locatie en daar na de werkzaamheden weer opgehaald worden.

Anoniem
23-09-2014

Persoonlijk, klantvriendelijk, niet opdringerig, komen afspraken na.

Anoniem
23-09-2014

prijs volgens afspraak, duidelijk

Anoniem
22-09-2014

prima service

Anoniem
19-09-2014

vriendelijk en duidelijk geholpen

a monster (waddinxveen)
19-09-2014

Ben tot op heden tevreden; slechts een enkele keer langsgeweest en kan pas na enkele bezoeken een vollediger oordeel vellen.

Anoniem
19-09-2014

Word altijd met egards ontvangen en geholpen.

Dhr.H.H.Hamming (Gouda)
19-09-2014

deskundigheid en klantvriendelijkheid

Anoniem
19-09-2014

correcte behandelingen en werken volgens gemaakte afspraken

B. de Ruiter (Waddinxveen)
19-09-2014

Wieldop niet goed bevestigd, en dit werd niet erkend. Ik kreeg de aanbeveling een nieuwe te kopen.

Anoniem
19-09-2014

totale behandeling en uitstraling van bedrijf en mensen.

Anoniem
19-09-2014

Zeer beleeft staan je netjes te woord duidelijke antwoorden.

J.W.Beijen. (Reeuwijk.)
19-09-2014

wij zijn klantvriendelijk behandelt; het probleem is momenteel nog dat de navigatie niet naar behoren werkt terwijl voor € 450,-- een goed werkend navigatiesysteem verwacht mag worden. De auto zou in eerste instantie 9 augustus afgeleverd worden maar dit werd al 21 augustus door de problemen die tot nu toe niet opgelost zijn.Dit ligt niet aan de dealer maar aan de importeur?

Aad Verzijden (Waddinxveen)
19-09-2014

Altijd correct behandeld, snelle service.

Anoniem
10-09-2014

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.