9,1
688 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Van Leeuwen

9,1

688 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

De werknemers van Toyota Van Leeuwen zijn stuk voor stuk kundig en zeer klantgericht. Ze kennen de klant (in ieder geval mij) bij naam en wordt altijd prettig en vlot geholpen. Ik kom er al ruim 30 jaar. Top-dealer!

Dhr. J. Nowee (Boskoop)
04-01-2021

Je wordt hier als klant keurig behandeld, zowel bij aanschaf als bij onderhoud. Prettige mensen die je zeker het gevoel geven erg welkom te zijn.

H. de Nies (Rotterdam )
28-12-2020

Prettig bedrijf en komen gemaakte afspraken uiteindelijk na. Zeker een goed gevoel over Toyota en de vestiging in Waddinxveen, het is mijn eerste Toyota. Al een keer gebeld over een instelling van de auto en keurig met veel geduld geholpen en altijd welkom om langs te komen voor hulp. Ook erg tevreden over de auto zelf, rijdt geweldig.

Dhr, A. de Jong (Waddinxveen)
28-12-2020

Fijne deskundige dealer waar je als klant goed geholpen wordt.

C.T. Middelkoop (Gouda)
03-12-2020

Een goede garage met vriendelijke mensen en snelle service en niet te vergeten het persoonlijke contact is waardevol.

S. van de Krol
26-11-2020

Top bedrijf!

Dirk (Oudewater)
26-11-2020

Transparante afstemming en nakomen afspraak.

Verburg (Gouda)
19-11-2020

van Leeuwen is een helder en vriendelijk bedrijf. Duidelijk in zijn informatie en transparant over de afleveringsprocedure.

Dhr. N.P. Landheer (Waddinxveen)
19-11-2020

Van Leeuwen is al vele jaren mijn Toyota dealer. En tot mijn grote tevredenheid. Het is een prettig bedrijf met een grote klantvriendelijkheid.

H. Lieverse (Gouda)
05-11-2020

Ik had me vergist met mijn kalender, werd gebeld, kwam later, werd zeer goed geholpen en binnen afzienbare tijd was de beurt en keuring gereed. Sowieso altijd prima.

jan wierenga (zoetermeer )
05-11-2020

Persoonlijke service van directie tot receptie.

Roos (Zuidplas)
04-11-2020

Zeer goed autobedrijf, goede service. Ze leggen goed uit wat er loos is en lichten je van te voren in wat ze gevonden hebben en wat de kosten zijn. Werken zeer netjes en correct

Kaptein (Waddinxveen)
04-11-2020

Mijn oordeel is positief.

W.K. Crone (Rotterdam)
04-11-2020

Zeer professionele en vriendelijke organisatie. Topservice, klantvriendelijk en prima onderhoudskosten. Goed advies bij aanschaf en een zeer klantvriendelijke ruime wachtruimte met goede koffie, thee, frisdrank, vers fruit en lectuur.

W. van Leuveren
29-10-2020

Goede service. Wel één minpunt. Gevraagd de stoelen te reinigen, maar de oplevering voldeed niet aan de verwachtingen. Hierdoor moet ik alsnog naar een ander schoonmaak bedrijf. Ook wordt er niet meer stof gezogen voor bv de matten.

Jan van der Meij (Waddinxveen)
29-10-2020

Prettige zaak, denken met je mee. Goede service.

E.Kuijper (Warmond)
15-10-2020

Alles goed en snel uitgevoerd.

D groenendijk (Reeuwijk)
15-10-2020

Zeer goede service.

Mevr. v/d Bor (Nieuwerkerk a/d IJSSEL )
15-10-2020

We zijn al 40 jaar heel goed behandeld bij van Leeuwen.

W. J. Went Ouwehand (Waddinxveen)
08-10-2020

Ik ben zeer tevreden. Zowel de receptie, showroom als de werkplaats. Vriendelijk kundig personeel. Bij eventuele hogere kosten, altijd vooraf telefonisch contact. Denkt mee naar eventuele oplossingen.

Mevr. Koole (Rotterdam)
28-09-2020

Prima geholpen.

Mevr. Voogt (Nieuwerkerk aan den IJssel)
25-09-2020

Deskundig en vriendelijk. Kortom vakmensen !!!

Petra (Waddinxveen )
14-09-2020

Prima service en behandeling.

Hans Ploegmakers (Gouda)
10-09-2020

Van Leeuwen is een prettig bedrijf waar je als klant aandacht krijgt. Altijd goed overleg en binnen de afgesproken tijd gereed. Bij vervanging altijd overleg en men doet niet moeilijk bij een garantie termijn die net verstreken is. De volgende auto koop ik bij Van Leeuwen.

Carlo F.M. Schep (Moerkapelle)
10-09-2020

Het is makkelijk om online een afspraak te maken. Zeer vriendelijk en vakkundig personeel. Goede uitleg over de werkzaamheden.

Remko (Gouda)
07-09-2020

Fijne garage en vriendelijke medewerkers.

van der elst (Rotterdam)
03-09-2020

Betrouwbare dealer/garage. Medewerkers altijd correct en vriendelijk. Er wordt meegedacht en niet moeilijk gedaan als er is iets is.

Albert Struijk (Gouda)
02-09-2020

Prima bedrijf zowel op het moment dat je interesse toont in een nieuwe auto, het advies en de aankoopbegeleiding tot en met de aftersales waarbij in het onderhoudsproces kwaliteit de boventoon voert.

Henk van der L (Nieuwerkerk aan den IJssel )
13-08-2020

Ik ben erg tevreden over Van Leeuwen. Ik word altijd prettig te woord gestaan en de onderhoudsbeurten worden goed uitgevoerd.

Mevr.M.E.Adriaansen (Gouda)
12-08-2020

Van Leeuwen is altijd stipt en goed en correct. Geldt voor alle medewerkers.

A. Kamphuis (Gouda)
03-08-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.