9,1
707 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Van Leeuwen

9,1

707 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Eerlijke en duidelijke voorlichting en wat wordt beloofd wordt ook nagekomen.

Truus Burger (Nieuwerkerk a/d IJssel)
14-04-2021

Perfecte service, vriendelijk geholpen.

a monster (waddinxveen)
12-04-2021

De twee voorveren van mijn (16 jaar oud)Toyota Yaris op dezelfde plaats gebroken, ik wil dat er meer aandacht wordt gegeven aan dat voorval, mijn auto heeft altijd in een garage gestaan weinig kilometers gereden, nooit schade gehad, waarom breken de voorveren. Waarom?

Royston Richardson
09-04-2021

Eerlijkheid vind ik belangrijk, auto is geweldig.

Annie Disseldorp (Berkenwoude)
06-04-2021

Fijne garage ...De klant is Koning!!

Dhr Kalkman
18-03-2021

Omdat we al jaren Toyota rijden en van Leeuwen prima service geeft.

R.van Nieuwpoort Stam (Nieuwerkerk aan den IJssel)
18-03-2021

Goed, beter, best.

Adri Kleiweg (Waddinxveen)
16-03-2021

Ter zake kundig, vriendelijk. Jarenlang zelfde personeel in dienst. Kent mij en de auto.

Mevrouw M.Dutman (Moordrecht)
05-03-2021

Klantvriendelijk, mankement goed opgelost, cijfer kan hoger als werkzaamheden van de uit te voeren werkzaamheden van de apk keuring eerst worden besproken!

L.kieboom
04-03-2021

Naar Van Leeuwen breng ik altijd met een gerust gevoel onze auto voor onderhoud. Deskundige en enthousiaste receptionisten en monteurs. Ik kom niet voor verrassingen te staan, waardoor ik weer fluitend op de fijne (elektrische) leenfiets stap als ik de auto weer kan ophalen (als ik er niet op wou wachten).

J. Dekker
01-03-2021

Prettig en snel geholpen, mooie garage met fijne wachtruimte, makkelijk bereikbaar.

Dhr. W.C. van der Wilk (Zevenhuizen)
11-02-2021

Zeer klantvriendelijk. Ook extra service in Corona tijd.

Mevr. de Water
11-02-2021

Vriendelijk, denken in oplossingen, wordt vooraf af vertelt over extra reparatiekosten of onderhoudskosten, fijne wachtruimte , gratis koffie of thee, schone toiletten, kortom een fijn bedrijf.

Dhr. M van der poel
08-02-2021

Perfecte service. Zeer vriendelijk.

K. Van Huis (Capelle )
04-02-2021

Prima service. Klantvriendelijkheid, verstand van zaken.

Hans Bras (Waddinxveen)
01-02-2021

Uitstekende service en vakbekwaam personeel.

C. Boon
29-01-2021

Word altijd keurig te woord gestaan, zowel door de monteurs als er iets met de auto is als door de receptie en ook de verkopers.

Mevr J van lubeck (Gouda)
29-01-2021

Fijn familiebedrijf, geen poespas, afspraak is afspraak.

Rob van Zaalen (Zoetermeer)
29-01-2021

Alles is goed geregeld kom er al jaren. Fijne mensen kom er graag.

A de Heer (Waddinxveen)
21-01-2021

De werknemers van Toyota Van Leeuwen zijn stuk voor stuk kundig en zeer klantgericht. Ze kennen de klant (in ieder geval mij) bij naam en wordt altijd prettig en vlot geholpen. Ik kom er al ruim 30 jaar. Top-dealer!

Dhr. J. Nowee (Boskoop)
04-01-2021

Je wordt hier als klant keurig behandeld, zowel bij aanschaf als bij onderhoud. Prettige mensen die je zeker het gevoel geven erg welkom te zijn.

H. de Nies (Rotterdam )
28-12-2020

Prettig bedrijf en komen gemaakte afspraken uiteindelijk na. Zeker een goed gevoel over Toyota en de vestiging in Waddinxveen, het is mijn eerste Toyota. Al een keer gebeld over een instelling van de auto en keurig met veel geduld geholpen en altijd welkom om langs te komen voor hulp. Ook erg tevreden over de auto zelf, rijdt geweldig.

Dhr, A. de Jong (Waddinxveen)
28-12-2020

Fijne deskundige dealer waar je als klant goed geholpen wordt.

C.T. Middelkoop (Gouda)
03-12-2020

Een goede garage met vriendelijke mensen en snelle service en niet te vergeten het persoonlijke contact is waardevol.

S. van de Krol
26-11-2020

Top bedrijf!

Dirk (Oudewater)
26-11-2020

Transparante afstemming en nakomen afspraak.

Verburg (Gouda)
19-11-2020

van Leeuwen is een helder en vriendelijk bedrijf. Duidelijk in zijn informatie en transparant over de afleveringsprocedure.

Dhr. N.P. Landheer (Waddinxveen)
19-11-2020

Van Leeuwen is al vele jaren mijn Toyota dealer. En tot mijn grote tevredenheid. Het is een prettig bedrijf met een grote klantvriendelijkheid.

H. Lieverse (Gouda)
05-11-2020

Ik had me vergist met mijn kalender, werd gebeld, kwam later, werd zeer goed geholpen en binnen afzienbare tijd was de beurt en keuring gereed. Sowieso altijd prima.

jan wierenga (zoetermeer )
05-11-2020

Persoonlijke service van directie tot receptie.

Roos (Zuidplas)
04-11-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.