9,1
743 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Van Leeuwen

9,1

743 beoordelingen

Filter

Goede dealer Betrouwbaar en eerlijk bedrijf met vriendelijke medewerkers.

H.B.D.H.
25-01-2023

Uitstekende dealer, bieden een goede service. Zeker een aanrader!

Toyota eigenaar
16-12-2022

Service Zoals altijd weer keurig geholpen en mijn service beurt volgens fabriek advies uitgevoerd. Top

Toyota eigenaar
15-12-2022

Super! Verrassend…!! …hoe ik ineens voor een nieuwe auto ging …hoe hij helemaal voldoet aan mijn wensenlijstje …de scherpe private lease prijs …de levertijd toen ik m bestelde ….leuk het moment dat ie er toch opeens veel eerder was dan verwacht ….weer het klantvriendelijk team Toyota van Leeuwen … hoe super hij rijdt …tevreden met mijn Nieuwe Toyota Aygo X

Claudia
15-12-2022

Fijne verkoper, goede service, mooie auto Super goed geholpen tijdens het eerste gesprek. Ik was eigenlijk nog van plan om verder te kijken, maar na een super proefrit, een strakke offerte en een goeie koffie meteen voor mijn nieuwe Toyota getekend. Het wachten duurde lang, maar nu super blij met de nieuwe auto.

A.G.B.
14-10-2022

Wederom een super ervaring gehad met kopen van onze Toyota Wederom hebben wij de aankoop van onze Toyota als zeer prettig ervaren, zijn weer uiterst vriendelijk en deskundig geholpen en de levering was zelfs 5 weken eerder dan voorspeld.

R. D
13-09-2022

Wordt altijd vriendelijk en naar tevredenheid geholpen

Toyota eigenaar
20-08-2022

Goede service Inmiddels heb ik mijn derde Toyota gekocht en ben zeer tevreden.

Peter
19-08-2022

Goede service Al sinds jaren een goede service bij de garage.

A.W. Z
25-07-2022

Zeer goede, jarenlange, service. Ook na jaren van hetzelfde, hoge niveau

Toyota eigenaar
05-07-2022

Trouwe klant Kom al meer dan 35 jaar bij van Leeuwen, heb alle vertrouwen in het bedrijf .

G. Vermeer
28-06-2022

Fijne en zorgvuldige ervaring! Ik kom hier zeker terug!

A. V
21-06-2022

Voor mij is van Leeuwen Toyota een top bedrijf. Ik ben blij met Toyota van Leeuwen

T. M
01-06-2022

Zeer goede service! Ik ben zeer tevreden met de goede service

Toyota eigenaar
24-03-2022

Fijne dealer Goede service met vriendelijk personeel waar ik wel 50 km op en neer wil rijden.

H. B
17-03-2022

goede service de vriedelijkheid en de uitstraling

Wim
16-03-2022

Prima service

Toyota eigenaar
04-03-2022

onderhoud mijn auto heeft een onderhoudsbeurt gehad en APK bij Van Leeuwen. Keurig netjes, correct en vriendelijk geholpen Alle gevraagde extra werkzaamheden goed uitgevoerd.

G. Van L.
27-01-2022

S. Cohen
11-01-2022

Toppie voor Van Leeuwen

Toyota eigenaar
26-11-2021

Uitstekende klantbejegening en service Ik rijd veel zakelijk met mijn Toyota Landcruiser 120 en ben al meer dan 14 jaar zeer tevreden over dit dealerbedrijf. Uitstekende communicatie helder en op tijd, goed meedenken, terugkoppeling over benodigde zaken en prijs, verifiëren, op tijd leveren. Alles prima! Zij geven echt invulling aan "U rijdt auto en Toyota doet de rest". Een prima keuze voor iedereen die dit graag wil.

P. C.
12-11-2021

Goede service Zeer tevreden over de service, medewerkers zijn altijd zeer vriendelijk.

M. S
11-11-2021

Vriendelijk en behulpzaam Erg tevreden over m’n eerste contact met 2 jaar oude auto.

Toyota eigenaar
21-10-2021

Altijd goed. Overleg waar nodig. Nooit gekissebis. Geen rare of dure of onverwachte rekeningen. Voordelig in onderhoud.

Ron (Gouda)
05-07-2021

Top bedrijf, super geholpen.

J. Verboom (Waddinxveen )
30-06-2021

Prettige en vriendelijke ontvangst, fijne huurauto (en niet duur), prijsopgave vooraf en duidelijk overzicht van werkzaamheden achteraf.

Ingrid Flik (Nieuwerkerk aan den IJssel )
07-06-2021

Een cijfer 10 zou ook goed zijn, maar uitmuntendheid is over een lange reeks van jaren vol te houden. Een permanent niveau-9 is een haalbare doelstelling. Ben tevreden over de wijze van behandeling als klant en de inhoud. Na de werkzaamheden volgt er, indien nodig, aanvullend advies.

Piet Zoon (Moerkapelle)
03-06-2021

Fijn, open en eerlijk personeel, zonder veel poespas, geen verkooppraatjes, doen waar je om vraagt.

Rik (Gouda)
27-05-2021

Alles precies zoals je van Toyota zou verwachten.

P van oorschot (Waddinxveen)
21-05-2021

Ze komen afspraken na en alles is in tevredenheid gedaan, complimenten voor het hele team.

frans (Waddinxveen)
19-05-2021