9,1
770 beoordelingen
Navi_1140_tcm-22-107681.jpg

Toyota Navigatie Update

Wij helpen je graag met de meest recente kaartinformatie

Het veranderende wegennetwerk kan zeer verwarrend zijn. Zeker op de drukke plekken. Met de meest actuele kaart in je Toyota navigatiesysteem hoef je zich geen zorgen te maken. Hiermee vind je Europa’s meest verborgen plekken heel eenvoudig. Wij helpen je graag jouw navigatiesysteem te voorzien van de meest recente kaartinformatie met de Toyota Navigatie Update.

Voordelen Toyota Navigatie Update:
  • De meest actuele wegeninformatie

  • Gemakkelijk naar bestemming rijden

  • Relaxed en onbezorgd rijden

Updates voor Toyota Touch® systemen

Om optimaal van je multimediasysteem gebruik te maken, registreer je je en de auto op Mijn Toyota. Op deze site beheer je jouw Touch® systeem.

Touch & Go en Touch & Go Plus

Heb je een Touch® & Go of een Touch® & Go Plus dan kun je van de volgende zaken gebruik maken:

Inloggen / registreren
Updates voor niet Toyota Touch Systemen

Heb je een ander navigatiesysteem dan een Toyota Touch & Go of Touch & Go Plus? Een kaartupdate is dan eenvoudig te bestellen via je Toyota dealer of bestel hier een kaartupdate.

Naar Toyota Map Updates
Toyota Bluetooth® compatibiliteit

Je kunt draadloos gebruik maken van een telefoon die Bluetooth® heeft, waardoor je bijvoorbeeld handsfree kunt bellen. Niet iedere telefoon heeft dezelfde Bluetooth profielen en dit kan daarom verschillend werken. Om te controleren of je telefoon geschikt is voor je Bluetooth®-telefoonaansluiting in de auto, kunt kijken op de pagina Bluetooth® compatibiliteit.

De beschikbaarheid van bepaalde functies kan verschillen per model/uitvoering. Voor sommige functies is een compatible telefoon (met Bluetooth® en data-abonnement nodig).

Naar de Bluetooth® Compatibiliteit