9,1
770 beoordelingen
22-Toyota-Aygo-X-coole-urban-crossover-scaled-v2.jpg

Toyota Aygo X

Kies wat er vandaag bij je past!

Prijs vanaf (Incl. BTW) € 20.495,-

Disclaimer
 • Brandstofverbruik gecomb. vanaf 4,8 l/100 km

 • CO2 gecombineerd vanaf 108 g/km

De genoemde waarden zijn de hoogste of laagste voor de beschikbare motoren en niet noodzakelijkerwijs representatief voor een specifieke combinatie of uitvoering. Het brandstofverbruik en de CO2 emissies worden berekend op basis van een gecombineerde cyclus, conform algemeen geldende wetgeving.

Wat er ook gebeurt in jouw leven, de Toyota Aygo X is dé auto die vandaag bij je past. Hij biedt je het vertrouwen van een stevige crossover, maar is tegelijkertijd je slimme maatje voor in de stad.
Nieuwsgierig? Kom bij ons kennismaken met de nieuwe Toyota Aygo X

Toyota Aygo X highlights

toyota-aygo-x-exterieur-driekwart-rechtsvoor-rood
toyota-aygo-x-exterieur-driekwart-linksachter-rood
Design
De populairste crossover van de stad

Trek in de stad de aandacht met het gedurfde en onmiskenbare design van de Toyota Aygo X. Geraffineerd, uitgesproken en onbetwistbaar cool. De tweekleurige carrosserie straalt originaliteit uit en hint naar het speelse karakter. Opvallende 18-inch lichtmetalen velgen en oversized wielkasten geven de Aygo X een kenmerkende bredere stand op de weg, die vertrouwen wekt. Laat de opvallende LED-koplampen de weg krachtig verlichten, waar je maar rijdt.

toyota-aygo-x-exterieur-schuinboven-open-dak-beige
Aygo X Air
De blauwe lucht ervaren, zelfs in de auto

De buitenlucht staat voor totale vrijheid. Open het canvas dak van de Aygo X Air en maak contact met de omgeving. Voel de warmte van de zon op het gezicht, de wind door je haren en geniet van al het moois dat de stad te bieden heeft. Cruise in stijl door de straten.

toyota-aygo-x-interieur-open-dak
toyota-aygo-x-interieur-dashboard-middenconsole
toyota-aygo-x-interieur-middenconsole-draadloos-opladen
Connectiviteit
Wees één met de stad

De Aygo X is meer dan alleen een stadsauto, het is een verlengstuk van je always-on lifestyle. Toyota Smart Connect verbindt je telefoon met de auto naadloos, met draadloos opladen voor constante energie onderweg. Een groot 9-inch HD-touchscreen toont alles wat je nodig hebt - vermijd oponthoud in de stad met cloudnavigatie en realtime verkeersinformatie, terwijl slim parkeren het feest compleet afmaakt.

Bereken uw inruilwaarde in 2 simpele stappen!

Wat kun je verwachten?
 • Direct jouw inruilwaarde

 • 100% vrijblijvend

 • Vanuit officiële Toyota dealer

Documentatie

Occasions

Hieronder vind je een kleine selectie uit ons totale aanbod aan occasions! Zoals je van Toyota mag verwachten, zijn de getoonde prijzen all-in, dus inclusief de beste garanties op al onze occasions.

 • Tot 10 jaar
  garantie

 • Volledige
  onderhoudsbeurt

 • Hybride
  Zekerheid Controle

 • 14 dagen
  omruilgarantie

Ontdek meer over de Aygo X op toyota.nl