9,1
743 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Van Leeuwen

9,1

743 beoordelingen

Filter

Goede behandeling en service

Anoniem
16-07-2014

Het merk Toyota bevalt me heel goed. Ik ben heel tevreden over mijn Toyotadealer. Ik heb prettig contact met de mensen van de verkoop, de receptie en de werkplaats. De auto wordt goed onderhouden en doet het altijd.

Anoniem
10-07-2014

Top dealer met top service.

Anoniem
08-07-2014

Buitengewoon plezierige en vertrouwenwekkende contacten. Hoewel ik slechts één keer per jaar contact heb is mijn ervaring steeds onverminderd positief.

Dhr. P. van Boven (Gouda)
08-07-2014

Klantvriendelijk, servicegericht.

Anoniem
08-07-2014

Betrouwbaarheid en prima service.

Erik (Gouda)
08-07-2014

Sinds ongeveer 25 jaar (en 10 auto's verder) goede service + persoonlijke aandacht.

Dhr. E. Wijker (Gouda)
08-07-2014

correct, professioneel, meedenkend, op tijd

Anoniem
08-07-2014

Bedrijf heeft een nette uitstraling en ik werd vriendelijk geholpen. Dit betrof de eerste onderhoudsbeurt van mijn auto.

Anoniem
08-07-2014

wanneer er geen vloeistoffen worden gerekend omdat de vaten nog vol zitten en er niet overdadig wordt gerekend bij het vervangen van een batterij in de sleutel, zeker niet wanneer de sleutel twee tellen later niet werkt, dan kan de beoordeling wellicht omhoog.

Anoniem
08-07-2014

Behulpzame en vriendelijke mensen. Denken mee, houden zich aan de afspraak.

Anoniem
08-07-2014

Vriendelijke mensen,vakkundig,betrouwbaar.

Anoniem
07-07-2014

Goede service en contact over onderhoud.

J.W. Neele (Alphen aan den Rijn)
07-07-2014

goede ervaringen sinds 1988

Anoniem
03-07-2014

Een geweldige servises

Tineke Mul (Waddinxveen)
26-06-2014

kwaliteit in service en meedenkend, wij komen van ver.

Anoniem
26-06-2014

eerlijke offerte en voorlichting

P van Leeuwen (Waddinxveen)
26-06-2014

Aangename sfeer, hartelijkheid medewerkers, snelle dienstverlening, alertheid op mogelijke knelpunten.

E. Boudeling (Zoetermeer)
26-06-2014

Werkzaamheden worden netjes uitgevoerd. Komen afspraken na en zijn klantgericht.

Anoniem
26-06-2014

zeer prettige dealer, kundig personeel en je wordt goed geholpen.

Remco (Waddinxveen)
16-06-2014

Betrouwbaar, vakkundig, vriendelijk, meedenken, hulpvaardig

Anoniem
16-06-2014

In alle opzichten tevreden met deze dealer. Een auto onderhouden welke verre van nieuw is, komt wel eens met onverwachtte extra kosten. Geeft soms wat ontevredenheid ( terecht / onterecht niet altijd duidelijk ).

A.H. de Roo (Reeuwijk)
12-06-2014

Alles duidelijk en goed besproken en snel afgeleverd.

J.H. Ramp (Boskoop)
12-06-2014