9,1
720 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Van Leeuwen

9,1

720 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Super service gehad! Er word gewerkt volgens afspraak. Wat mij betreft verdienen ze een dikke 10!

Hans Tanis (Stellendam)
10-09-2014

prettige dealer

Anoniem
10-09-2014

vriendelijk, snelheid, kennis, algehele afwikkeling.

Fred Brouwer (Amsterdam)
09-09-2014

ik heb mijn Toyota 2e hands gekocht toen ie 1,5 jaar oud was en ik 'n probleempje ondervond. eerst ging ik naar Toyota van Zoetermeer, maar kon pas 2 weken later aan de beurt komen, toen Toyota van Leeuwen uit Waddinxveen gebeld en kon direct komen en sindsdien is het mijn vaste dealer desondanks ik uit Zoetermeer moet komen.

Dhr. L.F. Muller (Zoetermeer)
09-09-2014

Vriendelijk personeel. Goede ervaringen met het onderhoud van mijn vorige auto.

Edward de Wit (Schoonhoven)
04-09-2014

Vriendelijke correcte service, duidelijkheid over uitgevoerde werkzaamheden.

T.H. Rorik (Gouda)
03-09-2014

Klantvriendelijkheid; servicegerichtheid en prijs-kwaliteitsverhouding

Dik Roseboom (Waddinxveen)
02-09-2014

al jaren tevreden klant , je word goed geholpen en ze kennen je persoonlijk

Anoniem
02-09-2014

Kundig en servicegericht werken

Anoniem
01-09-2014

Vindt ik juiste beoordeling.

Bhajan (Zoetermeer)
01-09-2014

je wordt er netjes geholpen, en goede service.

Anoniem
01-09-2014

Zonder overleg extra onderdelen, dus hogere factuur.

Anoniem
27-08-2014

Alles is perfect zelfs de leen auto en de prijsopgave alleen jammer dat de apk in rekening word gebracht bij een grote beurt

D j groenendijk (Reeuwijk )
26-08-2014

Voldoet volledig aan klantvriendelijkheid en vakmanschap.

Anoniem
26-08-2014

het totaal pakket

Anoniem
25-08-2014

Als dit geen 10 is kom hier al ruim 25 jaar. Na verhuizing zelfs nog trouw van den Helder naar Waddinxveen.

Anoniem
20-08-2014

Nette zaak, er wordt altijd naar een juiste oplossing gezocht.

Anoniem
12-08-2014

Werkt netjes volgens de afspraken, duidelijkheid over uit te voeren werkzaamheden, klantvriendelijkheid. Auto altijd keurig terug na onderhoudsbeurt in garage.

Anoniem
12-08-2014

tevreden

P.g.de jong (Gouda)
12-08-2014

Bijzonder vriendelijk personeel met oog voor de klant en zeer goede service.

E. Stavleu
11-08-2014

Gewoon een prima garage, aardige en vakbekwame mensen. Goede sfeer

Anoniem
11-08-2014

de afspraken worden correct uitgevoerd.

Anoniem
05-08-2014

Klantvriendelijk en komt afspraken na.

Anoniem
31-07-2014

Behulpzaam en zelfs na ruim 2 jaar wist de verkoper nog welke auto we hiervoor hadden gehad en wat we nu reden...

Anoniem
30-07-2014

Toyota van Leeuwen is uitstekende garage. Over alles zeer tevreden, alleen, ook al heeft kwaliteit z'n prijs, prijstechnisch mag deze best wat concurerender zijn (dealer heeft ook best wel dure uitstraling); overigens: het totaalbeeld voor mij zeker reden om er steeds trouw de onderhoudsbeurten te blijven doen (maar een familielid, die ik met sucees ook een Toyota heb 'aangesmeerd', vindt Van Leeuwen te duur, zodat die z'n beurten bij een vakgarage laat doen).

Anoniem
30-07-2014

De zeer prettige persoonlijke begeleiding

Walther Donk (Gouda)
29-07-2014

de dealer herkend mij als (bekende)klant. Ik wordt netjes te woord gestaan.

Anoniem
29-07-2014

in 40 jaar als klant ben je er één van hen geworden, je wordt behandeld als een heel goede vriend.

P.Coomans (Schoonhoven)
29-07-2014

Fijne garage! De klant is hier echt koning!

Mevrouw Kalkman (Nieuwerkerk aan den Ijssel)
24-07-2014

Omdat ik zeer tevreden ben

Anoniem
23-07-2014

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.