Beoordelingen Toyota Van Leeuwen

9,1

609 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Vriendelijk en duidelijk

Werkmeester
11-12-2019

goede service, duidelijke opgave vooraf van nodige werkzaamheden; meedenken met mij als klant over vragen/problemen; altijd oplossingsgericht; erg prettige houding; vertrouwd dus. Jarenlange relatie is veel waard.

A. Kamphuis (Gouda)
06-12-2019

Monteur die mij geholpen heeft, kon de bouten van de zomerbanden(lagen op achterbank) niet vinden!Heeft enorme puinhoop van mijn auto gemaakt. Kofferbak(had boodschappen gedaan) zo weer ingekwakt! Dashboardkastje idem dito !Hij had evt. het gewoon even kunnen vragen, of beter moeten kijken !!

J. de Keizer
03-12-2019

Goede uitleg over de werkzaamheden die verricht worden en gemoedelijk sfeer. Service staat voorop.

Erik
27-11-2019

fijne dealer waar de klant "koning" is

Dhr. Middelkoop (Gouda)
27-11-2019

Toyota van Leeuwen is een prettig bedrijf. Of je nu met een baliemedewerker, een monteur of een verkoper te maken hebt, je wordt altijd op een vriendelijke en doelmatige wijze geholpen.

Harrie Lieverse (Gouda)
19-11-2019

De tijd voor een eerste beurt vind ik erg lang,

Annie Disseldorp
07-11-2019

Houden zich aan de gemaakte afspraken. Een min punt, maar hier kan de dealer niets aan doen, het navi-systeem vraagt om een update, volgens de dealer zou deze update 107 euro kosten, voor een auto van 2 jaar oud vind ik dit wel wat overdreven hoog, de meeste navi's zijn tegenwoordig inclusief de update. Dit vind ik een min punt voor de Toyota in zijn geheel.

J.Driessen (Gouda)
07-11-2019

Goede service en vriendelijke verkopers.

D groenendijk (Reeuwijk)
07-11-2019

Werkplaats top. Verkoop slecht.

John (Dordrecht )
05-11-2019

De oude directeur kende ik al goed, maar ook zijn zoon de huidige directeur, die altijd een praatje met je maakt als hij je ziet in de wachtruimte van de showroom. Al het personeel is gastvrij, dit bepaal ik aan de hand van mijn werk asl commercieel technisch handelsvertegenwoordiger, waar ik 42 jaar met allerlei mensen in de bouwwereld in aanraking kwam, en ook mijn opleidingen o,a. NTI en bij het ISW instituut sociologische wetenschappen heb ik die kennis opgedaan om groepen mensen te herkennen, daar er 4 groepen bestaan waar ik dan ook mee werkte met goede resultaten.

Jan Schouten (Waddinxveen.)
05-11-2019

Van Leeuwen is een prima dealer, met adequate en vakbekwame mensen die je het gevoel geven dat jij hun enige belangrijke klant bent.

Robert
05-11-2019

Heel betrouwbaar autobedrijf waar ik graag een eindje voor wil rijden. Mijn woonplaats is Loosdrecht, maar mijn Toyota Starlet laat ik graag onderhouden 'in de stal' waar 'zij' vandaan komt!...

Trudy Corbijn
29-10-2019

Gewoon goed. Nooit een probleem.

N. F. Weijer (Nieuwerkerk aan den IJssel)
23-10-2019

Goede service, vriendelijk en deskundig personeel

Jan van der Meij (Waddinxveen)
23-10-2019

Alle afspraken worden vriendelijk en professioneel uitgevoerd en de werkzaamheden zijn voor de klant, duidelijk en inzichtelijk.

Leo Ancion (Gouda)
11-10-2019

Gewoon Goed zou iedereen aanraden goed personeel rustige sfeer geen poe ha als de klik er is met de mensen ga je vanzelfterug kort maar krachtig gewoon goed Blij dat ik TOYOTA rij

Andre Zorg (Moordrecht)
11-10-2019

Gewoon een fijne dealer met een zeer goede service.

Dhr. Markus
09-10-2019

Goede service.

Remor (Moordrecht)
03-10-2019

Mooie zaak word altijd vriendelijk geholpen.

J.Snaterse (Waddinxveen)
26-09-2019

Auto aangeleverd 's morgens om 8.15 uur en kon om 16.45 uur worden opgehaald. De beurt was niet vermeld in het onderhoudsboekje terwijl dit gewoon in het handschoenenkastje lag. Met de auto was een korte testrit gemaakt ( is prima) maar werd 'onder de bagger' afgeleverd. Dit was bij aanlevering zeker niet het geval, kwam 'schoon' uit mijn garagebox. Heb mijn ongenoegen geuit en heb van firma een tegoed voor een wasbeurt gekregen.

Paul van Luxemburg
26-09-2019

Goed bedrijf snelle afhandeling.

Mevr M Krebbers (Rotterdam )
26-09-2019

Ik kom er al sinds 1979. Dit lijkt mij een duidelijk antwoord op uw vraag.

A.P.M. Vermeulen (Gouda)
26-09-2019

Meer dan 30 jaar geleden kocht ik er mijn eerste Toyota , ben nog steeds een tevreden klant .

G Vermeer (Rotterdam )
24-09-2019

Ik heb goede ervaringen met het bedrijf en word er vriendelijk te woord gestaan. De afspraken zijn duidelijk en de onderhoudswerkzaamheden worden correct uitgevoerd. Ik beoordeel dit met een 8 omdat een 9 of een 10 zou suggereren dat er niets meer te verbeteren zou zijn.

Mevr. B. Tetteroo
24-09-2019

Fijne medewerkers en ook behulpzaam als er vragen zijn.

marga van der Elst (Rotterdam)
23-09-2019

Prima klantvriendelijk bedrijf.

Gerard Wolters (Gouda)
23-09-2019

Accuraat, punctueel en vriendelijk.

G. Zwemer (Waddinxveen )
23-09-2019

Zeer klantvriendelijke begeleiding vanaf het binnen lopen in de showroom t/m de uitstekende oplevering. Prima oplevering trouwens met prima uitleg aangaande de bediening van de auto en een heerlijke taart om het te vieren.

Ria Verschut-Schouten (Zevenhuizen Z-H)
20-09-2019

Vriendelijke mensen en duidelijke afspraken.

Peter Disseldorp (Boskoop )
20-09-2019

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.