9,1
732 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Van Leeuwen

9,1

732 beoordelingen

Filter

Fijne en zorgvuldige ervaring! Ik kom hier zeker terug!

A. V
21-06-2022

Voor mij is van Leeuwen Toyota een top bedrijf. Ik ben blij met Toyota van Leeuwen

T. M
01-06-2022

Zeer goede service! Ik ben zeer tevreden met de goede service

Toyota eigenaar
24-03-2022

Fijne dealer Goede service met vriendelijk personeel waar ik wel 50 km op en neer wil rijden.

H. B
17-03-2022

goede service de vriedelijkheid en de uitstraling

Wim
16-03-2022

Prima service

Toyota eigenaar
04-03-2022

onderhoud mijn auto heeft een onderhoudsbeurt gehad en APK bij Van Leeuwen. Keurig netjes, correct en vriendelijk geholpen Alle gevraagde extra werkzaamheden goed uitgevoerd.

G. Van L.
27-01-2022

S. Cohen
11-01-2022

Toppie voor Van Leeuwen

Toyota eigenaar
26-11-2021

Uitstekende klantbejegening en service Ik rijd veel zakelijk met mijn Toyota Landcruiser 120 en ben al meer dan 14 jaar zeer tevreden over dit dealerbedrijf. Uitstekende communicatie helder en op tijd, goed meedenken, terugkoppeling over benodigde zaken en prijs, verifiëren, op tijd leveren. Alles prima! Zij geven echt invulling aan "U rijdt auto en Toyota doet de rest". Een prima keuze voor iedereen die dit graag wil.

P. C.
12-11-2021

Goede service Zeer tevreden over de service, medewerkers zijn altijd zeer vriendelijk.

M. S
11-11-2021

Vriendelijk en behulpzaam Erg tevreden over m’n eerste contact met 2 jaar oude auto.

Toyota eigenaar
21-10-2021

Altijd goed. Overleg waar nodig. Nooit gekissebis. Geen rare of dure of onverwachte rekeningen. Voordelig in onderhoud.

Ron (Gouda)
05-07-2021

Top bedrijf, super geholpen.

J. Verboom (Waddinxveen )
30-06-2021

Prettige en vriendelijke ontvangst, fijne huurauto (en niet duur), prijsopgave vooraf en duidelijk overzicht van werkzaamheden achteraf.

Ingrid Flik (Nieuwerkerk aan den IJssel )
07-06-2021

Een cijfer 10 zou ook goed zijn, maar uitmuntendheid is over een lange reeks van jaren vol te houden. Een permanent niveau-9 is een haalbare doelstelling. Ben tevreden over de wijze van behandeling als klant en de inhoud. Na de werkzaamheden volgt er, indien nodig, aanvullend advies.

Piet Zoon (Moerkapelle)
03-06-2021

Fijn, open en eerlijk personeel, zonder veel poespas, geen verkooppraatjes, doen waar je om vraagt.

Rik (Gouda)
27-05-2021

Alles precies zoals je van Toyota zou verwachten.

P van oorschot (Waddinxveen)
21-05-2021

Ze komen afspraken na en alles is in tevredenheid gedaan, complimenten voor het hele team.

frans (Waddinxveen)
19-05-2021

Voor mij is de dealer klasse. Altijd staan ze klaar voor mij als er iets is.

Tineke Mul (Waddinxveen)
19-05-2021

Ik heb altijd in zakenwagens gereden. Iedere 2 jaar een nieuwe auto. Dus veel dealers meegemaakt. Nog nooit zo‘n perfecte dealer gehad als deze. Ze zijn klantgericht, komen gemaakte afspraken altijd na, prettige contacten met verkoop en servicebalie en werkplaats. Nog nooit een 10 gegeven, maar de dealer heeft dit verdiend! Rij nu mijn 3e nieuwe auto, door deze dealer geleverd!

Rob Booij (Bleiswijk)
14-05-2021

Bizonder prettig in omgang, houden zich aan afspraken en informeren tijdig bij wijzigingen c.q. meerwerk.

Arie Rozendaal (Gouda)
14-05-2021

Kom al jaren bij de dealer, ook al moet ik er de laatste jaren een eindje voor rijden. Personeel is klantvriendelijk, ze schenken een lekker kopje koffie en mijn auto ziet er achteraf weer goed uit. Ze zijn duidelijk over de kosten, ook op langer termijn.

Melinda Lyklema
12-05-2021

Al bijna 15 jaar een tevreden klant, onlangs mijn 3e Toyota hier gekocht. Onderhoud wordt goed uitgevoerd, ik word altijd netjes gebeld of bepaalde reparaties uitgevoerd mogen worden waarbij een goede uitleg wordt gegeven.

Dhr. R. Boef
12-05-2021

Ik ben al meer dan 40 jaar zeer tevreden over Toyota Van Leeuwen. Dat geldt voor verkoop, servicebalie en monteurs. Als kosten afwijken van opgave wordt dit altijd tevoren overlegd. Een fijn bedrijf om als dealer voor mijn auto te hebben.

Huib van Vliet (Waddinxveen)
05-05-2021

Eerlijke en duidelijke voorlichting en wat wordt beloofd wordt ook nagekomen.

Truus Burger (Nieuwerkerk a/d IJssel)
14-04-2021

Perfecte service, vriendelijk geholpen.

a monster (waddinxveen)
12-04-2021

De twee voorveren van mijn (16 jaar oud)Toyota Yaris op dezelfde plaats gebroken, ik wil dat er meer aandacht wordt gegeven aan dat voorval, mijn auto heeft altijd in een garage gestaan weinig kilometers gereden, nooit schade gehad, waarom breken de voorveren. Waarom?

Royston Richardson
09-04-2021

Eerlijkheid vind ik belangrijk, auto is geweldig.

Annie Disseldorp (Berkenwoude)
06-04-2021

Fijne garage ...De klant is Koning!!

Dhr Kalkman
18-03-2021