Beoordelingen Toyota Van Leeuwen

9,1

627 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Goede service, vriendelijke mensen, flexibel

E. Den Uijl (Gouda)
05-02-2020

ik kan dit niet zomaar herhalen

W'K.Crone (Rotterdam Nesselande)
05-02-2020

Goed,betrouwbaar

W.P.M Vianen (Gouda)
04-02-2020

Omdat ik al 25 jaar dik tevreden ben

PJ Klaren (Rotterdam)
24-01-2020

Allemaal vriendelijke mensen, houden zich aan de afspraken, inzake tijd en kosten. Prima Garage

Rien van Vliet (Rotterdam)
22-01-2020

Zeer vriendelijk, behulpzaam en prettige sfeer. Nog nooit klachten gehad. Lekkere koffie.

C. Ferguson
17-01-2020

Ik kwam daar zeet besluiteloos zij hebben mij rustig de kans gegeven auto's te bekijken een proefrit te maken, vragen beantwoorden, zodat ik kon beslissen

C Bonnet (Reeuwijk)
17-01-2020

Behulpzaam, vriendelijk, goede service

Mw Rozendal
08-01-2020

Het bedrijf bevalt mij prima, ik word zeer correct behandeld, geen vraag is teveel en overal is een oplossing voor!Ik heb geen 9 gegeven omdat men zich altijd kan verbeteren! Ik zou echter geen verbeterpunt aan kunnen geven dus een beetje tegenstrijdig is het wel!

Mevr. Tineke Doornbos de Boer (Waddinxveen)
08-01-2020

Alles bij deze dealer klopt!

Rob Booij (Bergschenhoek)
02-01-2020

Prima service, zeer vriendelijk personeel.

Theo Legters
02-01-2020

Een goed bedrijf, komt haar afspraken na en doen wat zij zeggen. Prijzen zijn conform normale kosten van een onderhoud.

L.L. Louwerse (Reeuwijk)
30-12-2019

Een goed bedrijf, zijn zeer vriendelijk.

MvL (GOUDA)
30-12-2019

Goed, maar prijzig

Han Everaars
18-12-2019

De mensen helpen je klantgericht, vriendelijk en doen wat is afgesproken, waarbij ook verder wordt gekeken als wat strikt is afgesproken, zonder te veel extra's voor te stellen.

Arjan Hendriks (Reeuwijk)
18-12-2019

Prettige omgang met klanten. Er hangt een leuke sfeer in het bedrijf. Je krijgt het gevoel dat je een goede keuze maakt wat betreft kwaliteit van de auto. Persoonlijke benadering, alle tijd met verstand van zaken.

Lia Luijendijk
18-12-2019

fantastisch bedrijf

Henk van Aernsbergen (Waddinxveen)
13-12-2019

Wij zijn zeer tevreden. Altijd vriendelijk en betrouwbaar.

M.Jungschlager (Waddinxveen)
13-12-2019

Vriendelijk en duidelijk

Werkmeester
11-12-2019

goede service, duidelijke opgave vooraf van nodige werkzaamheden; meedenken met mij als klant over vragen/problemen; altijd oplossingsgericht; erg prettige houding; vertrouwd dus. Jarenlange relatie is veel waard.

A. Kamphuis (Gouda)
06-12-2019

Monteur die mij geholpen heeft, kon de bouten van de zomerbanden(lagen op achterbank) niet vinden!Heeft enorme puinhoop van mijn auto gemaakt. Kofferbak(had boodschappen gedaan) zo weer ingekwakt! Dashboardkastje idem dito !Hij had evt. het gewoon even kunnen vragen, of beter moeten kijken !!

J. de Keizer
03-12-2019

Goede uitleg over de werkzaamheden die verricht worden en gemoedelijk sfeer. Service staat voorop.

Erik
27-11-2019

fijne dealer waar de klant "koning" is

Dhr. Middelkoop (Gouda)
27-11-2019

Toyota van Leeuwen is een prettig bedrijf. Of je nu met een baliemedewerker, een monteur of een verkoper te maken hebt, je wordt altijd op een vriendelijke en doelmatige wijze geholpen.

Harrie Lieverse (Gouda)
19-11-2019

De tijd voor een eerste beurt vind ik erg lang,

Annie Disseldorp
07-11-2019

Houden zich aan de gemaakte afspraken. Een min punt, maar hier kan de dealer niets aan doen, het navi-systeem vraagt om een update, volgens de dealer zou deze update 107 euro kosten, voor een auto van 2 jaar oud vind ik dit wel wat overdreven hoog, de meeste navi's zijn tegenwoordig inclusief de update. Dit vind ik een min punt voor de Toyota in zijn geheel.

J.Driessen (Gouda)
07-11-2019

Goede service en vriendelijke verkopers.

D groenendijk (Reeuwijk)
07-11-2019

Werkplaats top. Verkoop slecht.

John (Dordrecht )
05-11-2019

De oude directeur kende ik al goed, maar ook zijn zoon de huidige directeur, die altijd een praatje met je maakt als hij je ziet in de wachtruimte van de showroom. Al het personeel is gastvrij, dit bepaal ik aan de hand van mijn werk asl commercieel technisch handelsvertegenwoordiger, waar ik 42 jaar met allerlei mensen in de bouwwereld in aanraking kwam, en ook mijn opleidingen o,a. NTI en bij het ISW instituut sociologische wetenschappen heb ik die kennis opgedaan om groepen mensen te herkennen, daar er 4 groepen bestaan waar ik dan ook mee werkte met goede resultaten.

Jan Schouten (Waddinxveen.)
05-11-2019

Van Leeuwen is een prima dealer, met adequate en vakbekwame mensen die je het gevoel geven dat jij hun enige belangrijke klant bent.

Robert
05-11-2019

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.