9,1
720 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Van Leeuwen

9,1

720 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Altijd goed. Overleg waar nodig. Nooit gekissebis. Geen rare of dure of onverwachte rekeningen. Voordelig in onderhoud.

Ron (Gouda)
05-07-2021

Top bedrijf, super geholpen.

J. Verboom (Waddinxveen )
30-06-2021

Prettige en vriendelijke ontvangst, fijne huurauto (en niet duur), prijsopgave vooraf en duidelijk overzicht van werkzaamheden achteraf.

Ingrid Flik (Nieuwerkerk aan den IJssel )
07-06-2021

Een cijfer 10 zou ook goed zijn, maar uitmuntendheid is over een lange reeks van jaren vol te houden. Een permanent niveau-9 is een haalbare doelstelling. Ben tevreden over de wijze van behandeling als klant en de inhoud. Na de werkzaamheden volgt er, indien nodig, aanvullend advies.

Piet Zoon (Moerkapelle)
03-06-2021

Fijn, open en eerlijk personeel, zonder veel poespas, geen verkooppraatjes, doen waar je om vraagt.

Rik (Gouda)
27-05-2021

Alles precies zoals je van Toyota zou verwachten.

P van oorschot (Waddinxveen)
21-05-2021

Ze komen afspraken na en alles is in tevredenheid gedaan, complimenten voor het hele team.

frans (Waddinxveen)
19-05-2021

Voor mij is de dealer klasse. Altijd staan ze klaar voor mij als er iets is.

Tineke Mul (Waddinxveen)
19-05-2021

Ik heb altijd in zakenwagens gereden. Iedere 2 jaar een nieuwe auto. Dus veel dealers meegemaakt. Nog nooit zo‘n perfecte dealer gehad als deze. Ze zijn klantgericht, komen gemaakte afspraken altijd na, prettige contacten met verkoop en servicebalie en werkplaats. Nog nooit een 10 gegeven, maar de dealer heeft dit verdiend! Rij nu mijn 3e nieuwe auto, door deze dealer geleverd!

Rob Booij (Bleiswijk)
14-05-2021

Bizonder prettig in omgang, houden zich aan afspraken en informeren tijdig bij wijzigingen c.q. meerwerk.

Arie Rozendaal (Gouda)
14-05-2021

Kom al jaren bij de dealer, ook al moet ik er de laatste jaren een eindje voor rijden. Personeel is klantvriendelijk, ze schenken een lekker kopje koffie en mijn auto ziet er achteraf weer goed uit. Ze zijn duidelijk over de kosten, ook op langer termijn.

Melinda Lyklema
12-05-2021

Al bijna 15 jaar een tevreden klant, onlangs mijn 3e Toyota hier gekocht. Onderhoud wordt goed uitgevoerd, ik word altijd netjes gebeld of bepaalde reparaties uitgevoerd mogen worden waarbij een goede uitleg wordt gegeven.

Dhr. R. Boef
12-05-2021

Ik ben al meer dan 40 jaar zeer tevreden over Toyota Van Leeuwen. Dat geldt voor verkoop, servicebalie en monteurs. Als kosten afwijken van opgave wordt dit altijd tevoren overlegd. Een fijn bedrijf om als dealer voor mijn auto te hebben.

Huib van Vliet (Waddinxveen)
05-05-2021

Eerlijke en duidelijke voorlichting en wat wordt beloofd wordt ook nagekomen.

Truus Burger (Nieuwerkerk a/d IJssel)
14-04-2021

Perfecte service, vriendelijk geholpen.

a monster (waddinxveen)
12-04-2021

De twee voorveren van mijn (16 jaar oud)Toyota Yaris op dezelfde plaats gebroken, ik wil dat er meer aandacht wordt gegeven aan dat voorval, mijn auto heeft altijd in een garage gestaan weinig kilometers gereden, nooit schade gehad, waarom breken de voorveren. Waarom?

Royston Richardson
09-04-2021

Eerlijkheid vind ik belangrijk, auto is geweldig.

Annie Disseldorp (Berkenwoude)
06-04-2021

Fijne garage ...De klant is Koning!!

Dhr Kalkman
18-03-2021

Omdat we al jaren Toyota rijden en van Leeuwen prima service geeft.

R.van Nieuwpoort Stam (Nieuwerkerk aan den IJssel)
18-03-2021

Goed, beter, best.

Adri Kleiweg (Waddinxveen)
16-03-2021

Ter zake kundig, vriendelijk. Jarenlang zelfde personeel in dienst. Kent mij en de auto.

Mevrouw M.Dutman (Moordrecht)
05-03-2021

Klantvriendelijk, mankement goed opgelost, cijfer kan hoger als werkzaamheden van de uit te voeren werkzaamheden van de apk keuring eerst worden besproken!

L.kieboom
04-03-2021

Naar Van Leeuwen breng ik altijd met een gerust gevoel onze auto voor onderhoud. Deskundige en enthousiaste receptionisten en monteurs. Ik kom niet voor verrassingen te staan, waardoor ik weer fluitend op de fijne (elektrische) leenfiets stap als ik de auto weer kan ophalen (als ik er niet op wou wachten).

J. Dekker
01-03-2021

Prettig en snel geholpen, mooie garage met fijne wachtruimte, makkelijk bereikbaar.

Dhr. W.C. van der Wilk (Zevenhuizen)
11-02-2021

Zeer klantvriendelijk. Ook extra service in Corona tijd.

Mevr. de Water
11-02-2021

Vriendelijk, denken in oplossingen, wordt vooraf af vertelt over extra reparatiekosten of onderhoudskosten, fijne wachtruimte , gratis koffie of thee, schone toiletten, kortom een fijn bedrijf.

Dhr. M van der poel
08-02-2021

Perfecte service. Zeer vriendelijk.

K. Van Huis (Capelle )
04-02-2021

Prima service. Klantvriendelijkheid, verstand van zaken.

Hans Bras (Waddinxveen)
01-02-2021

Uitstekende service en vakbekwaam personeel.

C. Boon
29-01-2021

Word altijd keurig te woord gestaan, zowel door de monteurs als er iets met de auto is als door de receptie en ook de verkopers.

Mevr J van lubeck (Gouda)
29-01-2021

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.