9,1
765 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Van Leeuwen

9,1

765 beoordelingen

Filter

Goede service De klantvriendelijkheid en service van deze dealer zou een voorbeeld moeten zijn van de grotere dealers.

Toyota eigenaar
05-04-2024

Uistekend bedrijf Zeer tevreden , vanaf de aanvraag tot de levering.

M.A. van der Bas
21-03-2024

Het klantgevoel Hier voel je je, in deze hectische tijd, nog echt klant. Met tijd en aandacht voor wens en behoefte

BvE
05-03-2024

Zeer nette en correcte bediening en service Mensen zeer vriendelijk mooi schonen zaak mooie showroom

A. V
30-01-2024

Klantgericht en altijd gericht op service Zowel de commerciële als de onderhoud afdeling ‘van dit bedrijf is wat mij sedert ruim 20 jaar aanspreekt. Voorkomend, pro actief en vriendelijk optreden zijn vanzelfsprekend. Daarnaast is de betrouwbaarheid van Toyota voor mij een extra reden om met dit nog kleinschalige bedrijf steeds opnieuw in zee te gaan voor weer een nieuwe aanschaf van,in mijn situatie, de Yaris Cross waar ik zeer tevreden mee ben.

P.G.M. Beijersbergen
29-12-2023

Hier is de klant nog echt Koning! Van Leeuwen Waddinxveen kan ik bij iedereen aanbevelen! Vriendelijk personeel, nemen de tijd voor de klanten …het is gezellig met een kopje koffie en een praatje ..goede voorlichting over de auto’s Ook als je komt voor de servicebeurt komt er altijd iemand naar je toe …het is gewoon gezellig.

K.C. K
21-12-2023

Uitstekende service Ik vind deze dealer uitstekend werk leveren, er wordt van te voren overlegd wat de beurd inhoud en wat geadviseerd wordt bij eventuele reparatie. Zijn leveren een uitstekende service, bedankt.

J.C. R
07-12-2023

Alles klopt gewoon bij Van Leeuwen. Van afspraak maken tot en met ophalen liep alles op rolletjes. Volgende keer? Weer Toyota VanLeeuwen! Goed werk en aardige medewerkers. Altijd welkom daar!

W. Voogt-Rooks
06-12-2023

Goede review. Ik ben al heel veel jaren klant bij Toyota van Leeuwen en nog steeds zeer tevreden. Vriendelijk vakkundig personeel.

Toyota eigenaar
28-11-2023

Goede service, goede toelichting en uitleg Deze mensen van deze dealer doen hun uiterste best om goede service te verlenen. Ook onverwachte problemen worden opgepakt en snel opgelost. Prima bedrijf.

Toyota eigenaar
09-11-2023

Perfect geholpen zoals ik al tientallen jaren bij deze dealer ervaar. Inmiddels uit mijn hoofd gezegd de 11e toyota die ik hier koop. Van vader op zoon. Voelt als familie no nonsens duidelijk staan altijd voor je klaar.

J. W. te G
20-10-2023

We zijn heel goed geholpen met de aankoop van onze Auto We zijn heel tevreden met onze nieuwe wagen.

A.P. D
20-10-2023

Een bedrijf waar de klant centraal staat geluisterd wordt naar de klant en een bezoek aan de showroom niet gezien wordt als een hinderlijke onderbreking van het werk Hier worden afspraken nagekomen, de klant wordt vriendelijk te woord gestaan en wordt gezocht en gewerkt met oplossingen en zijn de beslislij en kort Geen procedure tijgers maar echte dienstverlening

Toyota eigenaar
13-07-2023

Vakmanschap en hoge service! Blij met mijn nieuwe auto, goed advies en goede service bij en na aflevering. Een echte aanrader, Toyota van Leeuwen

M. Mulder
18-05-2023

Goede service altijd goed geholpen en vriendelijke mensen

J. V
04-05-2023

de aanspreekheid en de menselijkheid

W.C. V
06-04-2023

Prima service Vaste klant prima geholpen

A. M
30-03-2023

Aangenaam verrast Mijn toyota verso met mmt versnelling schakelde heel beroerd, bleek koppeling versleten, na vervanging reed de auto als nieuw, erg blij mee Ook was er een probleem met de ventilatie, na onderzoek bleek een regelmodule defect, dit werd op vriendelijke wijze (prijs) opgelost. Zéér tevreden over de geleverde service.

Nico Bakker
19-03-2023

Betrouwbaar met een mooi overzichtelijk pand. Erg tevreden met vastlegging telefonisch van bv beurt met duidelijke mailing via GSM/internet van de afspraak. Duidelijke uitleg werkzaamheden en staan altijd klaar voor je.

van den Berg
21-02-2023

Goede service, duidelijke uitleg over de factuur. Zeer tevreden met de service bij de dealer.

Toyota eigenaar
16-02-2023

Van Leeuwen Waddinxveen; een goed bedrijf. De korte lijnen, de duidelijke taal en de klantgerichtheid hebben mij zeker positief verrast.

Toyota eigenaar
03-02-2023

Goede dealer Betrouwbaar en eerlijk bedrijf met vriendelijke medewerkers.

H.B.D.H.
25-01-2023

Kleinschalig en bijzonder persoonlijke aandacht

Paul
29-12-2022

Uitstekende dealer, bieden een goede service. Zeker een aanrader!

Toyota eigenaar
16-12-2022

Service Zoals altijd weer keurig geholpen en mijn service beurt volgens fabriek advies uitgevoerd. Top

Toyota eigenaar
15-12-2022

Super! Verrassend…!! …hoe ik ineens voor een nieuwe auto ging …hoe hij helemaal voldoet aan mijn wensenlijstje …de scherpe private lease prijs …de levertijd toen ik m bestelde ….leuk het moment dat ie er toch opeens veel eerder was dan verwacht ….weer het klantvriendelijk team Toyota van Leeuwen … hoe super hij rijdt …tevreden met mijn Nieuwe Toyota Aygo X

Claudia
15-12-2022

Fijne verkoper, goede service, mooie auto Super goed geholpen tijdens het eerste gesprek. Ik was eigenlijk nog van plan om verder te kijken, maar na een super proefrit, een strakke offerte en een goeie koffie meteen voor mijn nieuwe Toyota getekend. Het wachten duurde lang, maar nu super blij met de nieuwe auto.

A.G.B.
14-10-2022

Wederom een super ervaring gehad met kopen van onze Toyota Wederom hebben wij de aankoop van onze Toyota als zeer prettig ervaren, zijn weer uiterst vriendelijk en deskundig geholpen en de levering was zelfs 5 weken eerder dan voorspeld.

R. D
13-09-2022

Wordt altijd vriendelijk en naar tevredenheid geholpen

Toyota eigenaar
20-08-2022

Goede service Inmiddels heb ik mijn derde Toyota gekocht en ben zeer tevreden.

Peter
19-08-2022