9,1
669 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Van Leeuwen

9,1

669 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Ik ben zeer tevreden. Zowel de receptie, showroom als de werkplaats. Vriendelijk kundig personeel. Bij eventuele hogere kosten, altijd vooraf telefonisch contact. Denkt mee naar eventuele oplossingen.

Mevr. Koole (Rotterdam)
28-09-2020

Prima geholpen.

Mevr. Voogt (Nieuwerkerk aan den IJssel)
25-09-2020

Deskundig en vriendelijk. Kortom vakmensen !!!

Petra (Waddinxveen )
14-09-2020

Prima service en behandeling.

Hans Ploegmakers (Gouda)
10-09-2020

Van Leeuwen is een prettig bedrijf waar je als klant aandacht krijgt. Altijd goed overleg en binnen de afgesproken tijd gereed. Bij vervanging altijd overleg en men doet niet moeilijk bij een garantie termijn die net verstreken is. De volgende auto koop ik bij Van Leeuwen.

Carlo F.M. Schep (Moerkapelle)
10-09-2020

Het is makkelijk om online een afspraak te maken. Zeer vriendelijk en vakkundig personeel. Goede uitleg over de werkzaamheden.

Remko (Gouda)
07-09-2020

Fijne garage en vriendelijke medewerkers.

van der elst (Rotterdam)
03-09-2020

Betrouwbare dealer/garage. Medewerkers altijd correct en vriendelijk. Er wordt meegedacht en niet moeilijk gedaan als er is iets is.

Albert Struijk (Gouda)
02-09-2020

Prima bedrijf zowel op het moment dat je interesse toont in een nieuwe auto, het advies en de aankoopbegeleiding tot en met de aftersales waarbij in het onderhoudsproces kwaliteit de boventoon voert.

Henk van der L (Nieuwerkerk aan den IJssel )
13-08-2020

Ik ben erg tevreden over Van Leeuwen. Ik word altijd prettig te woord gestaan en de onderhoudsbeurten worden goed uitgevoerd.

Mevr.M.E.Adriaansen (Gouda)
12-08-2020

Van Leeuwen is altijd stipt en goed en correct. Geldt voor alle medewerkers.

A. Kamphuis (Gouda)
03-08-2020

Ik kom al 47 jaar bij van Leeuwen en hun service is super.

Hr. P.Coomans (Schoonhoven)
03-08-2020

Echt weer een ouderwetse goede klantervaring gehad. Was eigenlijk een beetje klaar met spiering enzo, dus van Leeuwen geprobeerd. Ik blijf daar naartoe gaan. Goed aan de telefoon, nemen de tijd, leggen uit wat er gebeurd en wat de opties zijn, de stijl is erg klantgericht wat echt fijn is (zeker na de ervaring met de arrogante spiering enzo). Er was aanvullend onderhoud nodig en dat wat netjes gemeld met duidelijke afspraken, maar ook dat een en ander nog niet direct nodig was en wanneer dan wel. Al met al een super ervaring en heel blij mee.

Henri Verweij
31-07-2020

Vakkundige werkplaats, denken mee met de klant. Bieden oplossingen waar je wat aan hebt. Koffie is uitstekend!

Cock Polderman (Nieuwerkerk aan den IJssel)
31-07-2020

Vriendelijk personeel, goede eerlijke service, fijne wachtruimte.

Mevr. Sluijter
31-07-2020

Uitstekende service en klantgerichtheid.

Henk Hogebrug (Zevenhuizen )
31-07-2020

Goede service, makkelijke contacten, flexibel.

Rob van steensel (Waddinxveen )
30-07-2020

Mijn algemene indruk, tot nog toe, was prettig. Mijn laatste bezoek was minder prettig. Wellicht door ander personeel.

Faaij (Moordrecht )
18-06-2020

Prettige omgeving en goede service. Vriendelijke medewerkers.

mevr. G.Henning (Gouda)
17-06-2020

Vriendelijk personeel, en zeer goed op de hoogte gehouden van proefrit tot aflevering. Maar dat was mij al bekend.

Astrid Vreeswijk en Luuc Alarm (Waddinxveen )
17-06-2020

Een kloppende garage met een goed team dat klaar staat als er problemen zijn. Ze staan altijd klaar als je onverwachts langskomt en regelen vervangend vervoer indien wenselijk.

Erwin Versluis (Waddinxveen)
11-06-2020

Vriendelijk en je wordt snel geholpen.

frans (waddinxveen)
10-06-2020

Zeer hoge mate van klanttevredenheid.

Dhr. JH van der Heijden
21-05-2020

Elk lid van het persineel is vriendelijk en denkt met je mee. Je wordt goed op de hoogte gehouden van verloop reparaties en kosten. Ben er al jaren klant en zeer tevreden.

M lyklema (Gouda)
21-05-2020

Goed en betrouwbaar. Vriendelijke medewerkers.

E van Brummen
06-05-2020

prima dealer, auto werd sneller geleverd dan afgesproken, schoon en netjes. Prima service. Heel tevreden.

michel de bruin (Gouda)
06-05-2020

Betrouwbaar en vriendelijk.

Mevr. Gerts (Waddinxveen )
29-04-2020

Prima, betrouwbare dealer met een zeer goede after-sales mentaliteit en niet onbelangrijk een "personal touch". Ook in technische zin een uitstekende dealer.

John Hexspoor (Gouda)
23-04-2020

Prima service, vriendelijk personeel.

M. Immerzeel (Gouda)
23-04-2020

Perfecte behandeling.

A.Th.M. Kleiweg (Waddinxveen)
23-04-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.