9,1
652 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Van Leeuwen

9,1

652 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Mijn algemene indruk, tot nog toe, was prettig. Mijn laatste bezoek was minder prettig. Wellicht door ander personeel.

Faaij (Moordrecht )
18-06-2020

Prettige omgeving en goede service. Vriendelijke medewerkers.

mevr. G.Henning (Gouda)
17-06-2020

Vriendelijk personeel, en zeer goed op de hoogte gehouden van proefrit tot aflevering. Maar dat was mij al bekend.

Astrid Vreeswijk en Luuc Alarm (Waddinxveen )
17-06-2020

Een kloppende garage met een goed team dat klaar staat als er problemen zijn. Ze staan altijd klaar als je onverwachts langskomt en regelen vervangend vervoer indien wenselijk.

Erwin Versluis (Waddinxveen)
11-06-2020

Vriendelijk en je wordt snel geholpen.

frans (waddinxveen)
10-06-2020

Zeer hoge mate van klanttevredenheid.

Dhr. JH van der Heijden
21-05-2020

Elk lid van het persineel is vriendelijk en denkt met je mee. Je wordt goed op de hoogte gehouden van verloop reparaties en kosten. Ben er al jaren klant en zeer tevreden.

M lyklema (Gouda)
21-05-2020

Goed en betrouwbaar. Vriendelijke medewerkers.

E van Brummen
06-05-2020

prima dealer, auto werd sneller geleverd dan afgesproken, schoon en netjes. Prima service. Heel tevreden.

michel de bruin (Gouda)
06-05-2020

Betrouwbaar en vriendelijk.

Mevr. Gerts (Waddinxveen )
29-04-2020

Prima, betrouwbare dealer met een zeer goede after-sales mentaliteit en niet onbelangrijk een "personal touch". Ook in technische zin een uitstekende dealer.

John Hexspoor (Gouda)
23-04-2020

Prima service, vriendelijk personeel.

M. Immerzeel (Gouda)
23-04-2020

Perfecte behandeling.

A.Th.M. Kleiweg (Waddinxveen)
23-04-2020

Doen het goed.

Cobi Rovers (Nieuwerkerk a/d IJssel)
17-04-2020

Een 8 is goed, en daardoor blijft men alert om een 9 te behalen.

mw.M.H.den Braber
17-04-2020

Tevreden over de service. Drie weken moeten wachten voordat een onderhoudsafspraak kan worden gemaakt vind ik erg lang. Dat heb ik ook gezegd. Over de slijtage van de banden had men mij mogen bellen. Het verschil van het profiel LV4,5 RV5,4 LA4 en RA2,8 is erg groot. Uitleg kon men ook niet goed geven. Mogelijk bochtenwerk. Het mogen gebruiken van de elektrische fiets was fijn voor de afstand die ik moest afleggen.

Rinus van Ruitenburg (Zevenhuizen)
26-03-2020

Nooit problemen, altijd correcte afhandeling. Zeer tevreden, al vele jaren.

Bert dejong. (Waddinxveen)
26-03-2020

Geweldige service en vriendelijk personeel bij heel het bedrijf, zoals aan de receptie en in de werkplaats, supersnel geholpen na pech, dezelfde middag weer op weg, met een glimlach!

Ellen van 't Wout (Boskoop)
26-03-2020

Goede service, mooie ruimte om je werkzaamheden te doen terwijl de auto wordt gerepareerd.

Joost Blanken
26-03-2020

Goede service, vriendelijk personeel.

H.J. Donk
13-03-2020

Van Leeuwen Autobedrijf heeft zeer bekwame medewerkers in dienst. De service is uitstekend en ze maken duidelijke afspraken.

Hans Bras (Waddinxveen)
05-03-2020

Goede dealer. Ik kom hier al jaren met veel plezier en heb er inmiddels al mijn derde auto gekocht. Snel, bekwaam, sociaal, goede communicatie altijd. Geen reden om de komende jaren van dealer te wisselen.

Pijl (Gouda )
26-02-2020

Prima service heel vriendelijk personeel.

Dhr E top (R.dam)
19-02-2020

Prettige ontvangst en prima uitleg

Kostee (Gouda)
19-02-2020

Tweede keer een reparatie van een niet slijtbaar onderdeel (lekkage bij derde remlicht, bekend probleem bij een Toyota Aygo) worden volledig in rekening gebracht evenals kosten voor een reparatie waar ik niet om heb gevraagd. Dit is het gevolg van een slecht ontwerp en slechte reparatie bij de eerste keer. Daarnaast lijkt het erop dat de tweede reparatie niet echt blijvend is gerepareerd en dat er binnen een paar jaar weer lekkage kan verwachten.Motivatie van de reparateur was dat het mijn auto is en om deze reden de kosten voor mijn rekening zijn.Daar tegenover staat dat de auto ontworpen, geproduceerd en onderhouden is door Toyota en om deze reden best wel wat aan de hoogte van de reparatie gedaan had kunnen worden.

L. de Witte (Nieuwerkerk ad IJssel)
18-02-2020

Goede service, vriendelijke mensen, flexibel

E. Den Uijl (Gouda)
05-02-2020

ik kan dit niet zomaar herhalen

W'K.Crone (Rotterdam Nesselande)
05-02-2020

Goed,betrouwbaar

W.P.M Vianen (Gouda)
04-02-2020

Omdat ik al 25 jaar dik tevreden ben

PJ Klaren (Rotterdam)
24-01-2020

Allemaal vriendelijke mensen, houden zich aan de afspraken, inzake tijd en kosten. Prima Garage

Rien van Vliet (Rotterdam)
22-01-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.