Beoordelingen Toyota Van Leeuwen

9,1

596 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Gewoon goed. Nooit een probleem.

N. F. Weijer (Nieuwerkerk aan den IJssel)
23-10-2019

Goede service, vriendelijk en deskundig personeel

Jan van der Meij (Waddinxveen)
23-10-2019

Alle afspraken worden vriendelijk en professioneel uitgevoerd en de werkzaamheden zijn voor de klant, duidelijk en inzichtelijk.

Leo Ancion (Gouda)
11-10-2019

Gewoon Goed zou iedereen aanraden goed personeel rustige sfeer geen poe ha als de klik er is met de mensen ga je vanzelfterug kort maar krachtig gewoon goed Blij dat ik TOYOTA rij

Andre Zorg (Moordrecht)
11-10-2019

Gewoon een fijne dealer met een zeer goede service.

Dhr. Markus
09-10-2019

Goede service.

Remor (Moordrecht)
03-10-2019

Mooie zaak word altijd vriendelijk geholpen.

J.Snaterse (Waddinxveen)
26-09-2019

Auto aangeleverd 's morgens om 8.15 uur en kon om 16.45 uur worden opgehaald. De beurt was niet vermeld in het onderhoudsboekje terwijl dit gewoon in het handschoenenkastje lag. Met de auto was een korte testrit gemaakt ( is prima) maar werd 'onder de bagger' afgeleverd. Dit was bij aanlevering zeker niet het geval, kwam 'schoon' uit mijn garagebox. Heb mijn ongenoegen geuit en heb van firma een tegoed voor een wasbeurt gekregen.

Paul van Luxemburg
26-09-2019

Goed bedrijf snelle afhandeling.

Mevr M Krebbers (Rotterdam )
26-09-2019

Ik kom er al sinds 1979. Dit lijkt mij een duidelijk antwoord op uw vraag.

A.P.M. Vermeulen (Gouda)
26-09-2019

Meer dan 30 jaar geleden kocht ik er mijn eerste Toyota , ben nog steeds een tevreden klant .

G Vermeer (Rotterdam )
24-09-2019

Ik heb goede ervaringen met het bedrijf en word er vriendelijk te woord gestaan. De afspraken zijn duidelijk en de onderhoudswerkzaamheden worden correct uitgevoerd. Ik beoordeel dit met een 8 omdat een 9 of een 10 zou suggereren dat er niets meer te verbeteren zou zijn.

Mevr. B. Tetteroo
24-09-2019

Fijne medewerkers en ook behulpzaam als er vragen zijn.

marga van der Elst (Rotterdam)
23-09-2019

Prima klantvriendelijk bedrijf.

Gerard Wolters (Gouda)
23-09-2019

Accuraat, punctueel en vriendelijk.

G. Zwemer (Waddinxveen )
23-09-2019

Zeer klantvriendelijke begeleiding vanaf het binnen lopen in de showroom t/m de uitstekende oplevering. Prima oplevering trouwens met prima uitleg aangaande de bediening van de auto en een heerlijke taart om het te vieren.

Ria Verschut-Schouten (Zevenhuizen Z-H)
20-09-2019

Vriendelijke mensen en duidelijke afspraken.

Peter Disseldorp (Boskoop )
20-09-2019

Ik vind het een goed bedrijf en denken met je mee

Ton Piels (Waddinxveen )
06-09-2019

Toyota van Leeuwen is een prima auto center waar de service hoog in het vaandel staat. Het klopt daar gewoon.

Jan Kalkman (Waddinxveen)
04-09-2019

De service is perfect

Trudie van den Bergh (Rotterdam)
04-09-2019

Betrouwbaar, hulpvaardig, vriendelijk...

Ada Gilhuijs (Gouda)
03-09-2019

Prima service, kundig en vriendelijk personeel, goed te bereiken, open en mooie entree en showroom, lekkere koffie.

SN Koopman (Gouda)
30-08-2019

Omdat Van Leeuwen Autobedrijf BB een 10 waard is

Tineke Mul (Waddinxveen)
21-08-2019

een zeer klantgerichte organisatie die zijn klanten kent.

mevr. Brouwer
09-08-2019

Goede service en betrokken medewerkers.Klantgerichte benadering!

Piet Zoon (Moerkapelle)
07-08-2019

goede service

Ed Kroger (Gouda)
31-07-2019

prettige dealer met ervaren gemotiveerd en vriendelijk personeel

Ab
23-07-2019

Dit was onze 1ste ervaring met deze dealer en de ontvangst was goed en de verkoper in de showroom was super. Zeer beleefd en in voor een grapje prima te woord gestaan en alles netjes geregeld en afgehandeld. Prima uitleg over de auto en we konden ten allen tijden langs komen als er iets zou zijn. Goeie verkoper prima kerel, compliment.

Marcel Rondeltap (Gouda)
23-07-2019

Naast een regulier beurt moesten er nog veel verschillende dingen gedaan worden. Alles was perfect, hulde.

Hans Hoogenraad
19-07-2019

Het is een mooi bedrijf met vriendelijke, kundige, klantvriendelijke medewerkers

I. van de Weert (Gouda)
17-07-2019

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.