9,1
725 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Van Leeuwen

9,1

725 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Ik getroost mij al 10 jaar lang de moeite om voor deze garage 85 km heen en 85 km terug om te rijden, dat zegt volgens mij wel genoeg. Nooit bijdehand gedoe, facturen hoef je niet na te kijken. Er wordt altijd gedaan wat wordt beloofd en er wordt altijd de voordeligste oplossing aangeboden.

The CoolBikingCompany (Landsmeer)
13-05-2015

Toyota team waddinxveen staat onmiddellijk klaar waar het nodig is. Prima service en duidelijke prijsopgave vooraf. Al meer dan 10 jaar klant. Nooit geen spijt van toyota gehad

Ge Smakman (Waddinxveen)
30-04-2015

Ik betrek binnenkort de zevende auto bij deze dealer Dit geeft aan dat ik bijzonder tevreden ben over deze Mijn ervaring is een correcte en vriendelijke behandeling Tevens voorzover ik dit kan beoordelen deskundig

Arie Rozendaal (Gouda)
30-04-2015

je woord er netjes ontvangen en de servis/reparatie worden altijd goed en netjes gedaan en zoals is afgesproken

iwan holleman (gouda)
29-04-2015

We have always had good and timely service, a friendly welcome and the resulting bill has never been exhorbitant.

Terry Rowlay (Alphen aan den Rijn)
29-04-2015

Er zijn altijd verbeteringen, voor het eerst is mijn wagen ook helemaal met stofzuiger behandeld wat ik niet verwachtte na beurt en apk.

Raymond Aarsman (Gouda)
29-04-2015

22 jaar klant. Van Starlet naar Avensis :-) Nooit teleurgesteld.

Peter ten Haken (Gouda)
29-04-2015

Geweldige ervaring i.v.m. Overlijden van mijn man moest ik de avencis automaat diesel weg doen, was veel te groot en te duur voor mij, hiervoor een nieuwe Aygo automaat benzine. Een heel andere auto maar ben er zo blij mee. Als ik wat wilt vragen word ik heel goed geholpen of ik mag direct langs komen.

Mevr.T Mul (Waddinxveen)
29-04-2015

Bekwame mensen.

Mevr.Wannie de Weger (Gouda.)
09-04-2015

je Toyota wordt goed en deskundig onderhouden. Ze komen met goede betaalbare oplossingen als er een probleem is. Een garage die je kan vertrouwen.

A.Gebhard (Zoetermeer)
31-03-2015

goede service .

Anoniem
31-03-2015

ik ben tevreden

Dhr. H. van Loo (Reeuwijk)
25-03-2015

Al meer dan 30 jaar mijn dealer nooit problemen gehad met nieuwe aankoop of onderhoud super

peter van eijk (gouda)
25-03-2015

snelle en goede afhandeling van de servicebeurt

Anoniem
25-03-2015

Is al jaren onze familie dealer met de wagens die we hebben, altijd vakkundig advies en correcte service Denkt altijd hard op mee, heeft ons al diverse keren uit de brand geholpen bij moeilijkere situaties op mechanisch en schade technisch gebied. Ook de verkoop mensen vinden we zeer vakkundig en correct met ons omgaan.

Anoniem
24-03-2015

vriendelijke ontvangst. Prima service. Prettige wacht- en ontvangstruimte. Attente verkoopafdeling

Boy Kodde (Waddinxveen)
18-03-2015

wordt goed gecommuniceerd

Anoniem
16-03-2015

Prima

Anoniem
11-03-2015

Het is een garage die heel correct omgaat met de klanten

Rien van Vliet (Rotterdam)
05-03-2015

Goede behandeling en service

H.J. Donk (Moordrecht)
04-03-2015

wij zijn bekend bij deze dealer.

J A van Popering (Gouda)
04-03-2015

betrouwbare en eerlijke behandeling

B.A.Sip-Schroevers (Waddinxveen)
26-02-2015

tevreden, goede service, vriendelijk, behulpzaam, meedenkend bij de aankoop.

Hein Storm (Gouda)
26-02-2015

Prima dealer! Hoek van Holland -> Waddinxveen

Anoniem
25-02-2015

Snelheid van helpen, luistern wat de klachten/problemen zijn, klantvriendelijkheid, totale indruk en afhandeling van alle3s.

Anoniem
25-02-2015

accuraat, deskundig, vriendelijk

Gerard de Goede (Gouda)
25-02-2015

goede ontvangst bij de eerste ontmoeting met de werkplaats geen probleem bij de reparatie om daar bij te zijn.

Anoniem
19-02-2015

Goede service en snelle correcte afhandeling van zaken

Anoniem
18-02-2015

betrouwbaar, goede service en open communicatie

Anoniem
18-02-2015

Hij verkoopt je een auto op een prettige manier. Geen nu of anders vervalt de offerte maar ze nemen de tijd voor je. Hij weet waar hij over praat en adviseerd deskundig waar nodig. Je gaat weg met een prima gevoel ook al ben je een heleboel geld lichter.

Anoniem
18-02-2015

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.