9,1
725 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Van Leeuwen

9,1

725 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

top bedrijf met zeer vriendelijk en kundig personeel met goeie service.

Marco (Nootdorp)
11-02-2015

Betrouwbaar en klant gericht.

Jan Haket (Waddinxveen)
11-02-2015

Goede service - Haal en breng optie als auto voor een beurt moet.

Anoniem
11-02-2015

ik ben wel tevreden over de dealer,maar een prijsopgave heb ik nog nooit gezien

Anoniem
11-02-2015

Ik ben erg tevreden over de medewerkers. Je wordt altijd correct behandeld en iedereen is vriendelijk en hulpvaardig. Ook heb ik nooit klachten over de uitgevoerde reparaties.

Monique la Grand (Waddinxveen)
05-02-2015

Algehele tevredenheid.

Anoniem
28-01-2015

Zeer prettige en vriendelijke behandeling door de verkoper, een goed gevoel aan overgehouden. Aflevering van de nieuwe auto werd uitgebreid de tijd voor genomen en tot slot feestelijk beeindigd met een mooie en lekkere taart. Helemaal TOP!

Anoniem
26-01-2015

Deze dealer geeft veel value for money. De klant wordt op een klantvriendelijke en effectieve wijze geholpen.

Anoniem
14-01-2015

Vriendelijkheid

Ioan Cergau (Gouda)
05-01-2015

Goede service en prettige afhandeling

Anoniem
05-01-2015

Zeer vriendelijk, betrouwbaar en deskundig.

Mevr. van Huis (Capelle aan den IJssel)
05-01-2015

Wel tevreden, echter het kan altijd beter

Anoniem
29-12-2014

Betrouwbaar!

Anoniem
24-12-2014

Afspraken worden nagekomen; klantvriendelijke benadering; bekendheid met de klanten; servicegericht.

Anoniem
24-12-2014

duidelijke website. Wij houden zelf meer van kijken in de showroom

Mevr. C. Boon (Waddinxveen)
24-12-2014

Klantvriendelijkheid en snelle service.

Leendert Molendijk (Waddinxveen)
24-12-2014

Prima dealer, al jaren!

Anoniem
24-12-2014

Ben al tientalle jaren naar volle tevredenheid klant en hoop dat nog lang te blijven.

John van der Windt (Gouda)
24-12-2014

Geen enkele klacht over service en bejegening, al vele jaren een volledig tevreden klant van mijn Toyota dealer.

Anoniem
24-12-2014

service, klantvriendelijkheid en deskundigheid zijn prima

Peter Wolf (Gouda)
24-12-2014

betrouwbaar en deskundig.

Anoniem
24-12-2014

Betrouwbare garage

T steenland (Waddinxveen)
24-12-2014

Zeer klantgericht

Gérard Wolters (Gouda)
02-12-2014

van leeuwen toyota is een prima dealer met vriendelijk personeel en je wordt er netjes geholpen

Anoniem
28-10-2014

Altijd vriendelijk, behulpzaam, en gastvrij. goede toelichting op uitgevoerde werkzaamheden indien er afwijkjngen zijn.

Boy Kodde (Waddinxveen)
28-10-2014

goede ontvangst- lekkere koffie-aardige medewerkers-keurig opgeruimde werkplaats- deskundig advies-en zo kan ik nog wel even doorgaan

Piet de Ruijter (Wormerveer)
23-10-2014

Klantvriendelijke en klantgerichte benadering. Duidelijke offerte, geen verassingen achteraf.

Anoniem
22-10-2014

alles is gewoon goed.

Klaas Roos (Moerkapelle)
21-10-2014

vriendelijk personeel, betrouwbaar bij onvoorziene gebreken wordt direct gebeld of e.e.a. gerepareerd mag worden, in geval bij ondergetekende was dat de airconditioning

Anoniem
21-10-2014

Prima ontvangst goede voorlichting en ontvankelijk voor onze motieven v.w.b. de inruilprijs

Anoniem
21-10-2014

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.