9,1
720 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Van Leeuwen

9,1

720 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Ik ben erg tevreden over Van Leeuwen. Ik word altijd prettig te woord gestaan en de onderhoudsbeurten worden goed uitgevoerd.

Mevr.M.E.Adriaansen (Gouda)
12-08-2020

Van Leeuwen is altijd stipt en goed en correct. Geldt voor alle medewerkers.

A. Kamphuis (Gouda)
03-08-2020

Ik kom al 47 jaar bij van Leeuwen en hun service is super.

Hr. P.Coomans (Schoonhoven)
03-08-2020

Echt weer een ouderwetse goede klantervaring gehad. Was eigenlijk een beetje klaar met spiering enzo, dus van Leeuwen geprobeerd. Ik blijf daar naartoe gaan. Goed aan de telefoon, nemen de tijd, leggen uit wat er gebeurd en wat de opties zijn, de stijl is erg klantgericht wat echt fijn is (zeker na de ervaring met de arrogante spiering enzo). Er was aanvullend onderhoud nodig en dat wat netjes gemeld met duidelijke afspraken, maar ook dat een en ander nog niet direct nodig was en wanneer dan wel. Al met al een super ervaring en heel blij mee.

Henri Verweij
31-07-2020

Vakkundige werkplaats, denken mee met de klant. Bieden oplossingen waar je wat aan hebt. Koffie is uitstekend!

Cock Polderman (Nieuwerkerk aan den IJssel)
31-07-2020

Vriendelijk personeel, goede eerlijke service, fijne wachtruimte.

Mevr. Sluijter
31-07-2020

Uitstekende service en klantgerichtheid.

Henk Hogebrug (Zevenhuizen )
31-07-2020

Goede service, makkelijke contacten, flexibel.

Rob van steensel (Waddinxveen )
30-07-2020

Mijn algemene indruk, tot nog toe, was prettig. Mijn laatste bezoek was minder prettig. Wellicht door ander personeel.

Faaij (Moordrecht )
18-06-2020

Prettige omgeving en goede service. Vriendelijke medewerkers.

mevr. G.Henning (Gouda)
17-06-2020

Vriendelijk personeel, en zeer goed op de hoogte gehouden van proefrit tot aflevering. Maar dat was mij al bekend.

Astrid Vreeswijk en Luuc Alarm (Waddinxveen )
17-06-2020

Een kloppende garage met een goed team dat klaar staat als er problemen zijn. Ze staan altijd klaar als je onverwachts langskomt en regelen vervangend vervoer indien wenselijk.

Erwin Versluis (Waddinxveen)
11-06-2020

Vriendelijk en je wordt snel geholpen.

frans (waddinxveen)
10-06-2020

Zeer hoge mate van klanttevredenheid.

Dhr. JH van der Heijden
21-05-2020

Elk lid van het persineel is vriendelijk en denkt met je mee. Je wordt goed op de hoogte gehouden van verloop reparaties en kosten. Ben er al jaren klant en zeer tevreden.

M lyklema (Gouda)
21-05-2020

Goed en betrouwbaar. Vriendelijke medewerkers.

E van Brummen
06-05-2020

prima dealer, auto werd sneller geleverd dan afgesproken, schoon en netjes. Prima service. Heel tevreden.

michel de bruin (Gouda)
06-05-2020

Betrouwbaar en vriendelijk.

Mevr. Gerts (Waddinxveen )
29-04-2020

Prima, betrouwbare dealer met een zeer goede after-sales mentaliteit en niet onbelangrijk een "personal touch". Ook in technische zin een uitstekende dealer.

John Hexspoor (Gouda)
23-04-2020

Prima service, vriendelijk personeel.

M. Immerzeel (Gouda)
23-04-2020

Perfecte behandeling.

A.Th.M. Kleiweg (Waddinxveen)
23-04-2020

Doen het goed.

Cobi Rovers (Nieuwerkerk a/d IJssel)
17-04-2020

Een 8 is goed, en daardoor blijft men alert om een 9 te behalen.

mw.M.H.den Braber
17-04-2020

Tevreden over de service. Drie weken moeten wachten voordat een onderhoudsafspraak kan worden gemaakt vind ik erg lang. Dat heb ik ook gezegd. Over de slijtage van de banden had men mij mogen bellen. Het verschil van het profiel LV4,5 RV5,4 LA4 en RA2,8 is erg groot. Uitleg kon men ook niet goed geven. Mogelijk bochtenwerk. Het mogen gebruiken van de elektrische fiets was fijn voor de afstand die ik moest afleggen.

Rinus van Ruitenburg (Zevenhuizen)
26-03-2020

Nooit problemen, altijd correcte afhandeling. Zeer tevreden, al vele jaren.

Bert dejong. (Waddinxveen)
26-03-2020

Geweldige service en vriendelijk personeel bij heel het bedrijf, zoals aan de receptie en in de werkplaats, supersnel geholpen na pech, dezelfde middag weer op weg, met een glimlach!

Ellen van 't Wout (Boskoop)
26-03-2020

Goede service, mooie ruimte om je werkzaamheden te doen terwijl de auto wordt gerepareerd.

Joost Blanken
26-03-2020

Goede service, vriendelijk personeel.

H.J. Donk
13-03-2020

Van Leeuwen Autobedrijf heeft zeer bekwame medewerkers in dienst. De service is uitstekend en ze maken duidelijke afspraken.

Hans Bras (Waddinxveen)
05-03-2020

Goede dealer. Ik kom hier al jaren met veel plezier en heb er inmiddels al mijn derde auto gekocht. Snel, bekwaam, sociaal, goede communicatie altijd. Geen reden om de komende jaren van dealer te wisselen.

Pijl (Gouda )
26-02-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.