9,1
743 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Van Leeuwen

9,1

743 beoordelingen

Filter

Voor mij is de dealer klasse. Altijd staan ze klaar voor mij als er iets is.

Tineke Mul (Waddinxveen)
19-05-2021

Ik heb altijd in zakenwagens gereden. Iedere 2 jaar een nieuwe auto. Dus veel dealers meegemaakt. Nog nooit zo‘n perfecte dealer gehad als deze. Ze zijn klantgericht, komen gemaakte afspraken altijd na, prettige contacten met verkoop en servicebalie en werkplaats. Nog nooit een 10 gegeven, maar de dealer heeft dit verdiend! Rij nu mijn 3e nieuwe auto, door deze dealer geleverd!

Rob Booij (Bleiswijk)
14-05-2021

Bizonder prettig in omgang, houden zich aan afspraken en informeren tijdig bij wijzigingen c.q. meerwerk.

Arie Rozendaal (Gouda)
14-05-2021

Kom al jaren bij de dealer, ook al moet ik er de laatste jaren een eindje voor rijden. Personeel is klantvriendelijk, ze schenken een lekker kopje koffie en mijn auto ziet er achteraf weer goed uit. Ze zijn duidelijk over de kosten, ook op langer termijn.

Melinda Lyklema
12-05-2021

Al bijna 15 jaar een tevreden klant, onlangs mijn 3e Toyota hier gekocht. Onderhoud wordt goed uitgevoerd, ik word altijd netjes gebeld of bepaalde reparaties uitgevoerd mogen worden waarbij een goede uitleg wordt gegeven.

Dhr. R. Boef
12-05-2021

Ik ben al meer dan 40 jaar zeer tevreden over Toyota Van Leeuwen. Dat geldt voor verkoop, servicebalie en monteurs. Als kosten afwijken van opgave wordt dit altijd tevoren overlegd. Een fijn bedrijf om als dealer voor mijn auto te hebben.

Huib van Vliet (Waddinxveen)
05-05-2021

Eerlijke en duidelijke voorlichting en wat wordt beloofd wordt ook nagekomen.

Truus Burger (Nieuwerkerk a/d IJssel)
14-04-2021

Perfecte service, vriendelijk geholpen.

a monster (waddinxveen)
12-04-2021

De twee voorveren van mijn (16 jaar oud)Toyota Yaris op dezelfde plaats gebroken, ik wil dat er meer aandacht wordt gegeven aan dat voorval, mijn auto heeft altijd in een garage gestaan weinig kilometers gereden, nooit schade gehad, waarom breken de voorveren. Waarom?

Royston Richardson
09-04-2021

Eerlijkheid vind ik belangrijk, auto is geweldig.

Annie Disseldorp (Berkenwoude)
06-04-2021

Fijne garage ...De klant is Koning!!

Dhr Kalkman
18-03-2021

Omdat we al jaren Toyota rijden en van Leeuwen prima service geeft.

R.van Nieuwpoort Stam (Nieuwerkerk aan den IJssel)
18-03-2021

Goed, beter, best.

Adri Kleiweg (Waddinxveen)
16-03-2021

Ter zake kundig, vriendelijk. Jarenlang zelfde personeel in dienst. Kent mij en de auto.

Mevrouw M.Dutman (Moordrecht)
05-03-2021

Klantvriendelijk, mankement goed opgelost, cijfer kan hoger als werkzaamheden van de uit te voeren werkzaamheden van de apk keuring eerst worden besproken!

L.kieboom
04-03-2021

Naar Van Leeuwen breng ik altijd met een gerust gevoel onze auto voor onderhoud. Deskundige en enthousiaste receptionisten en monteurs. Ik kom niet voor verrassingen te staan, waardoor ik weer fluitend op de fijne (elektrische) leenfiets stap als ik de auto weer kan ophalen (als ik er niet op wou wachten).

J. Dekker
01-03-2021

Prettig en snel geholpen, mooie garage met fijne wachtruimte, makkelijk bereikbaar.

Dhr. W.C. van der Wilk (Zevenhuizen)
11-02-2021

Zeer klantvriendelijk. Ook extra service in Corona tijd.

Mevr. de Water
11-02-2021

Vriendelijk, denken in oplossingen, wordt vooraf af vertelt over extra reparatiekosten of onderhoudskosten, fijne wachtruimte , gratis koffie of thee, schone toiletten, kortom een fijn bedrijf.

Dhr. M van der poel
08-02-2021

Perfecte service. Zeer vriendelijk.

K. Van Huis (Capelle )
04-02-2021

Prima service. Klantvriendelijkheid, verstand van zaken.

Hans Bras (Waddinxveen)
01-02-2021

Uitstekende service en vakbekwaam personeel.

C. Boon
29-01-2021

Word altijd keurig te woord gestaan, zowel door de monteurs als er iets met de auto is als door de receptie en ook de verkopers.

Mevr J van lubeck (Gouda)
29-01-2021

Fijn familiebedrijf, geen poespas, afspraak is afspraak.

Rob van Zaalen (Zoetermeer)
29-01-2021

Alles is goed geregeld kom er al jaren. Fijne mensen kom er graag.

A de Heer (Waddinxveen)
21-01-2021

De werknemers van Toyota Van Leeuwen zijn stuk voor stuk kundig en zeer klantgericht. Ze kennen de klant (in ieder geval mij) bij naam en wordt altijd prettig en vlot geholpen. Ik kom er al ruim 30 jaar. Top-dealer!

Dhr. J. Nowee (Boskoop)
04-01-2021

Je wordt hier als klant keurig behandeld, zowel bij aanschaf als bij onderhoud. Prettige mensen die je zeker het gevoel geven erg welkom te zijn.

H. de Nies (Rotterdam )
28-12-2020

Prettig bedrijf en komen gemaakte afspraken uiteindelijk na. Zeker een goed gevoel over Toyota en de vestiging in Waddinxveen, het is mijn eerste Toyota. Al een keer gebeld over een instelling van de auto en keurig met veel geduld geholpen en altijd welkom om langs te komen voor hulp. Ook erg tevreden over de auto zelf, rijdt geweldig.

Dhr, A. de Jong (Waddinxveen)
28-12-2020

Fijne deskundige dealer waar je als klant goed geholpen wordt.

C.T. Middelkoop (Gouda)
03-12-2020

Een goede garage met vriendelijke mensen en snelle service en niet te vergeten het persoonlijke contact is waardevol.

S. van de Krol
26-11-2020