9,1
669 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Van Leeuwen

9,1

669 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Doen het goed.

Cobi Rovers (Nieuwerkerk a/d IJssel)
17-04-2020

Een 8 is goed, en daardoor blijft men alert om een 9 te behalen.

mw.M.H.den Braber
17-04-2020

Tevreden over de service. Drie weken moeten wachten voordat een onderhoudsafspraak kan worden gemaakt vind ik erg lang. Dat heb ik ook gezegd. Over de slijtage van de banden had men mij mogen bellen. Het verschil van het profiel LV4,5 RV5,4 LA4 en RA2,8 is erg groot. Uitleg kon men ook niet goed geven. Mogelijk bochtenwerk. Het mogen gebruiken van de elektrische fiets was fijn voor de afstand die ik moest afleggen.

Rinus van Ruitenburg (Zevenhuizen)
26-03-2020

Nooit problemen, altijd correcte afhandeling. Zeer tevreden, al vele jaren.

Bert dejong. (Waddinxveen)
26-03-2020

Geweldige service en vriendelijk personeel bij heel het bedrijf, zoals aan de receptie en in de werkplaats, supersnel geholpen na pech, dezelfde middag weer op weg, met een glimlach!

Ellen van 't Wout (Boskoop)
26-03-2020

Goede service, mooie ruimte om je werkzaamheden te doen terwijl de auto wordt gerepareerd.

Joost Blanken
26-03-2020

Goede service, vriendelijk personeel.

H.J. Donk
13-03-2020

Van Leeuwen Autobedrijf heeft zeer bekwame medewerkers in dienst. De service is uitstekend en ze maken duidelijke afspraken.

Hans Bras (Waddinxveen)
05-03-2020

Goede dealer. Ik kom hier al jaren met veel plezier en heb er inmiddels al mijn derde auto gekocht. Snel, bekwaam, sociaal, goede communicatie altijd. Geen reden om de komende jaren van dealer te wisselen.

Pijl (Gouda )
26-02-2020

Prima service heel vriendelijk personeel.

Dhr E top (R.dam)
19-02-2020

Prettige ontvangst en prima uitleg

Kostee (Gouda)
19-02-2020

Tweede keer een reparatie van een niet slijtbaar onderdeel (lekkage bij derde remlicht, bekend probleem bij een Toyota Aygo) worden volledig in rekening gebracht evenals kosten voor een reparatie waar ik niet om heb gevraagd. Dit is het gevolg van een slecht ontwerp en slechte reparatie bij de eerste keer. Daarnaast lijkt het erop dat de tweede reparatie niet echt blijvend is gerepareerd en dat er binnen een paar jaar weer lekkage kan verwachten.Motivatie van de reparateur was dat het mijn auto is en om deze reden de kosten voor mijn rekening zijn.Daar tegenover staat dat de auto ontworpen, geproduceerd en onderhouden is door Toyota en om deze reden best wel wat aan de hoogte van de reparatie gedaan had kunnen worden.

L. de Witte (Nieuwerkerk ad IJssel)
18-02-2020

Goede service, vriendelijke mensen, flexibel

E. Den Uijl (Gouda)
05-02-2020

ik kan dit niet zomaar herhalen

W'K.Crone (Rotterdam Nesselande)
05-02-2020

Goed,betrouwbaar

W.P.M Vianen (Gouda)
04-02-2020

Omdat ik al 25 jaar dik tevreden ben

PJ Klaren (Rotterdam)
24-01-2020

Allemaal vriendelijke mensen, houden zich aan de afspraken, inzake tijd en kosten. Prima Garage

Rien van Vliet (Rotterdam)
22-01-2020

Zeer vriendelijk, behulpzaam en prettige sfeer. Nog nooit klachten gehad. Lekkere koffie.

C. Ferguson
17-01-2020

Ik kwam daar zeet besluiteloos zij hebben mij rustig de kans gegeven auto's te bekijken een proefrit te maken, vragen beantwoorden, zodat ik kon beslissen

C Bonnet (Reeuwijk)
17-01-2020

Behulpzaam, vriendelijk, goede service

Mw Rozendal
08-01-2020

Het bedrijf bevalt mij prima, ik word zeer correct behandeld, geen vraag is teveel en overal is een oplossing voor!Ik heb geen 9 gegeven omdat men zich altijd kan verbeteren! Ik zou echter geen verbeterpunt aan kunnen geven dus een beetje tegenstrijdig is het wel!

Mevr. Tineke Doornbos de Boer (Waddinxveen)
08-01-2020

Alles bij deze dealer klopt!

Rob Booij (Bergschenhoek)
02-01-2020

Prima service, zeer vriendelijk personeel.

Theo Legters
02-01-2020

Een goed bedrijf, komt haar afspraken na en doen wat zij zeggen. Prijzen zijn conform normale kosten van een onderhoud.

L.L. Louwerse (Reeuwijk)
30-12-2019

Een goed bedrijf, zijn zeer vriendelijk.

MvL (GOUDA)
30-12-2019

Goed, maar prijzig

Han Everaars
18-12-2019

De mensen helpen je klantgericht, vriendelijk en doen wat is afgesproken, waarbij ook verder wordt gekeken als wat strikt is afgesproken, zonder te veel extra's voor te stellen.

Arjan Hendriks (Reeuwijk)
18-12-2019

Prettige omgang met klanten. Er hangt een leuke sfeer in het bedrijf. Je krijgt het gevoel dat je een goede keuze maakt wat betreft kwaliteit van de auto. Persoonlijke benadering, alle tijd met verstand van zaken.

Lia Luijendijk
18-12-2019

fantastisch bedrijf

Henk van Aernsbergen (Waddinxveen)
13-12-2019

Wij zijn zeer tevreden. Altijd vriendelijk en betrouwbaar.

M.Jungschlager (Waddinxveen)
13-12-2019

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.