9,1
770 beoordelingen
kinderzitjes-1140x420a_tcm-22-1842726.jpg

Kinderzitjes

Om veilig mee thuis te komen

Als er iets is dat je veilig van A naar B wilt vervoeren, zijn dat wel jouw kinderen. Toch komt het vaak voor dat een verkeerde stoel is gekozen, of dat de stoel niet juist is geïnstalleerd. Daarom informeren we je graag over het belang van het kiezen van het juiste kinderzitje en hoe je deze op de correcte wijze installeert. Onze Toyota dealers adviseren je hier natuurlijk graag in.

Een kinderzitje kan het leven van jouw kind redden

Het lichaam van een kind is nog te klein en kwetsbaar voor standaard veiligheidsriemen. Een correct geïnstalleerd kinderzitje zorgt ervoor dat de kracht van een botsing evenredig wordt verdeeld. Hiermee wordt het risico op ernstige verwondingen, en zelfs overlijden, met 70% verminderd in vergelijking met een kind dat zonder kinderzitje en autogordels in de auto vervoerd wordt.

Kies het juiste kinderzitje

Het is belangrijk dat je een autostoeltje kiest die past bij de leeftijd en het gewicht van jouw kind. De regelgeving kan veranderen, dus controleer regelmatig of je nog steeds een passend autostoeltje gebruikt.

kinderzitjes-3-stoeltjes-555x249_tcm-22-1842737.jpg
Toyota kinderzitjes

Toyota heeft een uitgebreid aanbod kinderzitjes voor alle leeftijden en gewichten. Gemaakt voor zowel comfort als veiligheid, met robuuste materialen en de beste kwaliteit bevestigingen.

Wat is ISOFIX

We bieden Duo Plus en KidFix aan. Beide zijn voorzien van het ISOFIX systeem. ISOFIX is een internationaal gestandaardiseerd systeem voor het veilig bevestigen van autostoeltjes in de auto. Je Toyota dealer laat je graag zien waar de ISO bevestigingspunten zich in jouw Toyota bevinden.

kinderzitjes-isofix-555x249_tcm-22-1842749.jpg
Plan je afspraak