9,1
770 beoordelingen
Terug naar overzicht
toyota-grote-droomloterij-1140-hero.jpg

Toyota steunt De Grote Droomloterij

Laat dromen van gehandicapte sporter uitkomen

Toyota is partner van Fonds Gehandicapten Sport. Dat organiseert nu De Grote Droomloterij, om geld in te zamelen om dromen van gehandicapte sporters te laten uitkomen. Deelnemers aan de loterij kunnen prachtige prijzen winnen. Het is belangrijk dat De Grote Droomloterij een groot succes wordt, want dit jaar zijn vanwege het coronavirus al veel fondsenwervingsevenementen voor Fonds Gehandicapten Sport vervallen.

Grote Droomloterij

Toyota draagt graag bij aan het realiseren van dromen van gehandicapte sporters. Daarom ook zijn wij partner van de stichting Fonds Gehandicapten Sport. Veel van de evenementen waarmee het fonds dit jaar geld zou inzamelen, zoals de Invictus Games, de start van de Vuelta, het KLM Open en het benefietconcert van Waylon, zijn vanwege het coronavirus geannuleerd. Het fonds moet dus op een andere manier geld inzamelen. Daarom steunen wij Fonds Sport Gehandicapten van harte en brengen we De Grote Droomloterij graag extra onder je aandacht.

Mooie prijzen

De website van De Grote Droomloterij is inmiddels in de lucht. Loten kosten slechts 2 euro per stuk, dus er is niets wat je ervan weerhoudt om loten te kopen. Doe het, want je helpt het Fonds Gehandicapten Sport om dromen van sporters met een beperking te realiseren. Zo krijgt iedereen de kans om te sporten, staat niemand buitenspel en dan wint iedereen. De partners van het fonds stellen mooie prijzen beschikbaar – van boeken en door internationale topsporters gesigneerde sportartikelen via een vlucht in een vliegende auto en vakanties tot een jaar lang rijden in een nieuwe Toyota.

Ga naar de website

Met een lot voor De Grote Droomloterij maak je niet alleen kans op prachtige prijzen, je steunt ook sporters met een handicap. Ga dus naar de website van De Grote Droomloterij, bekijk de prijzen en koop vooral loten. De trekking is op 30 december 2020.