9,1
766 beoordelingen
Terug naar overzicht
interforce-vanleeuwen3.jpg

Samenwerking met Interforce Network

Interforce en Van Leeuwen Autocenter zijn al lang wederzijdse leveranciers. Van Leeuwen betrekt al haar cloud diensten van Interforce, inclusief glasvezel en IP telefonie. Interforce rijdt met een groot aantal Toyota’s: Aygo, Auris TS, Corolla TS en Proace.

Auto's van de zaak

“Van Leeuwen is onze auto leverancier vanwege het complete aanbod. Voor iedere medewerker heeft Van Leeuwen met Toyota een passende oplossing. We wachten met smart op de elektrische auto’s van Toyota, want dit past weer goed in onze visie over duurzaamheid.”, aldus Mark Brand.

“Rob begrijpt wat wij willen en lost zaken adequaat op. Van Leeuwen Autocenter is voor ons een totaal leverancier, nieuwe auto’s, schadereparatie, shortlease via Youcar en zeker ook eerlijk advies. Wij hechten veel waarde aan de duidelijke communicatie en beschikbaarheid.”, vertelt Robert Kuijf.

Rob werkt net zo graag samen met Interforce: “Interforce is een IT partner die we blindelings vertrouwen en onze cloud oplossingen graag van betrekken. Geen ingewikkelde praat, nuchter en goed geprijsd. Het is een grote regionale speler die bij ons ‘om de hoek zit’. Robert en Mark vullen elkaar goed aan en zijn altijd bereikbaar bij een eventuele oneffenheid. Prima bedrijf!”

Kortom, een match made in.. the cloud!

Rob, Mark en Robert