9,1
770 beoordelingen
Terug naar overzicht
Toyota-Corolla-krijgt-gloednieuw-multimediasysteem-hero-dlrsts.jpg

Nieuw multimediasysteem voor Toyota Corolla

Nog sneller en nog betere interactie

De Toyota Corolla begint 2022 goed. Nieuw is onder meer Toyota Smart Connect, het multimediasysteem dat uitblinkt door snelheid, interactie en online-mogelijkheden. Daarnaast Toyota introduceert voor de Corolla modeljaar 2022 twee nieuwe carrosseriekleuren.

2,4 keer sneller dan voorganger

Het nieuwe multimediasysteem van de Toyota Corolla is standaard vanaf de Dynamic-uitvoering. Door de krachtige processor is het systeem 2,4 keer sneller dan zijn voorganger en reageert het veel directer op input van de bestuurder. Het centraal geplaatste 8-inch scherm wordt bediend middels het High-Definition-touchscreen.

Toyota-Corolla-krijgt-gloednieuw-multimediasysteem-1140-01.jpg
Verbonden met de Cloud

Met het nieuwe systeem krijg je toegang tot Toyota Smart Connect-diensten, waaronder cloud-gebaseerde navigatie met altijd de meest actuele verkeersinformatie en lokale parkeergelegenheden. Alle data en informatie wordt geleverd via de data communicatie module (DCM) van de Corolla. Daarmee is het koppelen van de telefoon niet nodig en hoeven er geen datakosten gemaakt te worden. Ook software-updates kunnen over-the-air uitgevoerd worden. Een smartphone-integratie kan eenvoudig via Apple Carplay en Android Auto. Het 4-jarig Toyota Smart Connect-abonnement is standaard vanaf de Dynamic-uitvoering en biedt toegang tot alle connected services van Toyota.

Toyota-Corolla-krijgt-gloednieuw-multimediasysteem-1140-02.jpg
Slimme spraak-assistent

De bestuurder kan ook gebruikmaken van de spraak-assistent, die natuurlijke conversatieverzoeken herkent. Hierdoor is het bedienen van het nieuwe multimediasysteem extra fijn en ook veilig. De bestuurder hoeft zijn handen niet meer van het stuur te halen om gebruik te kunnen maken van alle functies. En dat gaat verder dan alleen het bedienen van het multimediasysteem. Met spraak-assistentie is het bijvoorbeeld ook mogelijk om voertuigfuncties te bedienen, zoals het openen of sluiten van de ramen.

Toyota-Corolla-krijgt-gloednieuw-multimediasysteem-1140-03.jpg
Meer styling mogelijk

Toyota introduceert voor de Corolla modeljaar 2022 ook twee nieuwe carrosseriekleuren. Maak de Corolla onderscheidend met het nieuwe Platinum White Pearl en Silver Metallic, die optioneel ook als bi-tone leverbaar zijn voor zowel de Hatchback als de Touring Sports. Hierbij wordt de gekozen carrosseriekleur gecombineerd met een zwart dak en zwarte A-, B-, en C-stijlen. Voor de Corolla Sedan is er een nieuw 10-spaaks design voor 17-inch lichtmetalen wielen verkrijgbaar. De vernieuwde Toyota Corolla verschijnt in januari 2022 op de Nederlandse markt.

Meer info over de Corolla Inschrijven Toyota nieuwsbrief